Connect with us

3ος Όμιλος

Στρογγυλοκάθεται στην κορυφή η Σπάρτη

Published

on

Ιδανικά Χριστούγεννα θα πραγματοποιήσουν οι άνθρωποι της Σπάρτης και καλύτερα δεν θα μπορούσαν να είναι με δεδομένο ότι η ομάδα τους με τη νίκη κόντρα στο Λουτράκι με 2-1 και την ήττα του Παναργειακού φιγουράρει πλέον στην κορυφή του 3ου ομίλου. Οι νεοφώτιστοι πετυχαίνοντας από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο, αρχικά με τον Αναστασάκο στο 34′ με πέναλτι και εν συνεχεία με τον Κατσίκη στο 56′ επιβεβαίωσαν το γεγονός ότι βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση εδώ και έξι εβδομάδες όπου τρέχουν ένα νικηφόρο σερί με 5 νίκες και μόλις μια ισοπαλία. Από την άλλη, οι οράνιε ήταν δύσκολο για δεύτερο συνεχόμενο εκτός έδρας ματς να έπαιρναν θετικό αποτέλεσμα και πετυχαίνοντας γκολ στο 60′ με τον Παπουτσή κατάφεραν να διαμορφώσουν το τελικό αποτέλεσμα. Στις καθυστερήσεις αποβλήθηκε για τους οράνιε ο Αποστολάκης, ενώ με δέκα παίκτες ολοκλήρωσε τον αγώνα και οι γηπεδούχοι αφού στο 94′ την άγουσα για τα αποδυτήρια πήρε ο Οικονομόπουλος.

ΣΠΑΡΤΗ (Σ. Αντωνίου): Κραβαρίτης, Κατσίκης, Δημολιός, Γκαλίτσιος, Σπηλιωτόπουλος, Οικονομόπουλος, Ραχήμ (60′ Καλογέρης), Μπιταξής, Αναστασάκος, Τάντιτς (77′ Αναστασόπουλος), Ηλιόπουλος (86′ Χαλίλι)

ΠΑΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ (Ν. Μεσολόγγης): Διαμαντής, Νώτης, Κολοβάκης (46′ Χατζηστάμου), Σιώκος, Μαυρέλης, Τσώκος (77′ Νικολάου), Παπουτσής, Μάγγος, Κωβαίος, Ζερβός, Αποστολάκης.