Connect with us

stoplekto

Στόχος το καλό ποδόσφαιρο στον Αίαντα Παραλίας

Published

on

Ένα από τα πιο ιστορικά σωματεία της ΕΠΣΔΑ, ο Αίας Παραλίας φέτος παρουσιάζεται ανανεωμένος σε όλους τους τομείς, καθώς γίνεται ένα ξεκίνημα από μηδενική βάση.

Σε επικοινωνία που είχε μαζί μας ο προπονητής του συλλόγου Χρήστος Μελανιφίδης μας ξεκαθάρισε τις φετινές προσδοκίες του σωματείου : ” Πρωταρχικός μας στόχος είναι να μπορέσει η ομάδα να παίξει ένα καλό ποδόσφαιρο. Έχουμε ένα σύνολο ποδοσφαιριστών, το οποίο αποτελείται από νεαρούς σε ηλικία παίκτες, αφού ο μέσος όρος του ρόστερ είναι 19-20 έτη. Αν στην πορεία βρεθούμε στο σημείο να διεκδικούμε την άνοδο, θα παλέψουμε για αυτή, ωστόσο δεν είναι ο αυτοσκοπός μας. Θέλουμε να παίζουμε ωραίο ποδόσφαιρο, ώστε να μπορέσουμε να προσελκύσουμε αρχικά τον κόσμο και να κάνουμε την ομάδα και πάλι ισχυρή. Σε όλη αυτή την προσπάθεια έχουμε την αμέριστη συμπαράσταση της διοίκησης που είναι συνεχώς κοντά μας”.

Αυτή τη βδομάδα ο Αίας έχει το ρεπό και είναι μια ευκαιρία για τον προπονητή Χρήστο Μελανιφίδη να δουλέψει παραπάνω σε σημεία που θέλει να διορθώσει στον τρόπο παιχνιδιού του συλλόγου.

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply