Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Π.

Στ. Βολωνάκης : «Κατέθεσαν ψυχή οι παίκτες του Αργοναύτη »

Published

on

Ανέλπιστη αλλά μεγάλη νίκη για τον Αργοναύτη των χιλίων προβλημάτων που επικράτησε των Λεόντων Καμινίων , αν και αγωνίστηκε με δέκα παίκτες ελλείψει δεύτερου μικρού κάτω των 20 ετών .

Το βάρος της ευθύνης σήκωσε ο προπονητής Στέλιος Βολωνάκης που επιστρατεύτηκε την τελευταία στιγμή για να βοηθήσει την προσπάθεια που γίνεται.

Ο έμπειρος τεχνικός δήλωσε για το παιχνίδι:

«Συγχαρητήρια στους παίχτες του Αργοναύτη που αγωνίστηκαν 97λεπτα με 10 παίχτες και κατάφεραν να νικήσουν μια πολύ καλή ομάδα που είχε 10 ευκαιρίες για γκολ 4 δοκάρια τα τρία από αυτά εσωτερικά ,και ένα χαμένο πέναλτι  .Όμως η ατσάλινη αρμάδα του Αργοναύτη δεν λύγισε αφού κατέθεσε ψυχή και οι 14 που έπαιξαν αγωνίστηκαν ηρωικά και πήραν νίκη ψυχολογίας που ίσως είναι και εξάποντο κάτω από κάποιες συγκρίσεις και. μάλιστα μετά από πάρα πολύ καιρό . Συνεχίζουμε να δουλεύουμε δοκιμάζοντας παίχτες αλλά και προετοιμάζοντας το έμψυχο υλικό που μέχρι στιγμής είναι ετοιμοπόλεμο .Θέλω να δώσω πολλά  συγχαρητήρια στον κόουτς των Λεόντων Γιώργο Λαγούδη  διότι έφερε τους παίχτες του και χαιρέτισαν έναν-  έναν τους παίχτες μου και εμένα στο τέλος του ματς δείχνοντας απαράμιλλο ήθος και μεγαλείο ψυχής»