Connect with us

slideshow

Στ. Φαναρίτης « Διαψεύσαμε τις Κασσάνδρες»

Published

on

Ικανοποίηση επικρατεί στον Ίκαρο Καλλιθέας τόσο για το γεγονός ότι η ομάδα απέφυγε την ήττα έστω και στο 94’ , όσο και για το ότι όλα κύλησαν ομαλά χωρίς το παραμικρό παρατράγουδο.

Χαρακτηριστικά ο κορυφαίος παράγοντας του συλλόγου Στέφανος Φαναρίτης δήλωσε:

« Διαψεύσαμε τις Κασσάνδρες. Αυτές που μιλούσαν για επεισόδια  Παρά την κρισιμότητα του αγώνα δεν άνοιξε ούτε μύτη . Σαν διοίκηση καταβάλλαμε κάθε προσπάθεια , όπως άλλωστε και η ΕΠΣ Πειραιά την οποία ευχαριστούμε πολύ για τα μέτρα που πήρε»

Αναφερόμενος στο παιχνίδι τόνισε:

« Όποια ομάδα και αν νικούσε το αποτέλεσμα θα ήταν δίκαιο Η Οδηγήτρια ήταν καλύτερη στο  α’ ημίχρονο και εμείς στην επανάληψη. Είμαστε στο ίδιο σημείο όπως πριν . Το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο μπροστά του και θα κριθεί στις λεπτομέρειες »

Ιδιαίτερη μνεία έγινε από τον κ. Φαναρίτη για τον Θωμά Μακρή που μας είπε: « Δεν έχω λόγια να πω γι’ αυτό το παιδί  που είναι  κόσμημα για το ποδόσφαιρο και την ομάδα μας.   Έπαιζε από το πρώτο λεπτό με διάστρεμμα . Ο γιατρός είδε το αιμάτωμα μετά και τρελάθηκε  Παρόλα αυτά κατάφερε να βγάλει όλο το παιχνίδι σφίγγοντας τα δόντια και μάλιστα σκόραρε και στο τέλος .»

*Σε εγχείρηση μηνίσκου υποβλήθηκε το πρωί του Σαββάτου ο ποδοσφαιριστής Κώστας  Μυλωνάς. Η επέμβαση έγινε στο « Μετροπόλιταν» από τον διακεκριμένο χειρούργο –ορθοπεδικό κ. Άκη Καραχάλιο τον οποίο η διοίκηση του Ικάρου ευχαριστεί θερμά για το τεράστιο ενδιαφέρον που έδειξε στην περίπτωση του.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply