Connect with us

stoplekto

Συγκίνηση και αναμνήσεις στον 18ο αγώνα μνήμης για τον Μιχάλη Πουλάκο …..

Published

on

Μέσα σε κλίμα έντονης συγκινησιακής φόρτισης ,αλλά και αναμνήσεων πραγματοποιήθηκε  ο αγώνας των βετεράνων του ΑΠΟ Κερατσίνι και του Άρη Νίκαιας στη μνήμη του αξέχαστου Μιχάλη Πουλάκου που πρόσφερε πολλά σαν ποδοσφαιριστής και σαν προπονητής στη συνέχεια στα δυο σωματεία. Ένας αγώνας που  έγινε για 18η συνεχόμενη χρονιά  και είναι ο μακροβιότερος θεσμός στον χώρο μας .

Πριν από το παιχνίδι   στο Δημοτικό Γήπεδο Κερατσινίου «Παναγιώτης Σαλπέας» , πραγματοποιήθηκε επιμνημόσυνη δέηση στη μνήμη όχι μόνο του Μιχάλη Πουλάκου, αλλά και άλλων ανθρώπων του ποδοσφαίρου που έχουν φύγει από τη ζωή .  Συγκεκριμένα των Κώστα Κοττάκη,  Βαγγέλη Λαγού, Νίκου Γρούμπα, Μιχάλη Ανδρεάκου, Μάκη Κάβουρα, Σταύρου Χατζηλιάδη  Ιάκωβου Καραϊακόφογλου. Στην οικογένεια του τελευταίου(  που «έφυγε» πρόσφατα από τη ζωή ) δόθηκε τιμητική αναμνηστική πλακέτα.

Ακολούθησε ο εθιμοτυπικός αγώνας ανάμεσα στους βετεράνους του Κερατσινίου και του Άρη Νίκαιας.

Τελικό αποτέλεσμα 1-1 , που διαμορφώθηκε από το α’ ημίχρονο. Προηγήθηκαν οι Νικαιώτες με τον Γιάννη Μπουλμέτη στο 19’ για να ισοφαρίσουν οι Κερατσινιώτες με τον Θεόφιλο Καλύβα στο 32’.

Διαιτήτευσαν από ένα ημίχρονο οι Γιάννης Ιατρόπουλος και Νίκος Δροσινός.

Με το Κερατσίνι ήταν οι Βαγγελάκος, Γουλέτας, Ανδρεάκος, Βασιλικός, Βαττής, Καλύβας, Ζάχος, Πετρόπουλος, Λιάπης, Χονδρουδάκης, Αθανασιάδης, Τύρπος , Μπάκας, Κορρέας Γ. , Κορρέας Σ., Κάλλας, Σαμπάνης, Σταμούλης, Λαγός Χ. , Χατζηαντωνίου.

Από τον Άρη Νίκαιας το παρών έδωσαν οι Χατζηγιαννόπουλος, Λαγός Α., Αγουρσαλίδης, Πετράτος, Πατσανάς, Πανοηλίας, Δράζος, Αδελφίδης, Λιθόπουλος, Γιδάκος, Δημητριάδης, Λιγνός, Μπουλμέτης, Ευστρατίου, Αβακιάν, Θωμαΐδης, Προκόπας, Κανέλλος, Χαραλαμπίδης, Κυπραίος, Προκόπας, Πηλίδης, Τσιρίδης. Αταγιάν,  Θεολόγου, Τσέβρετζης, Μπενέτος , Ιωαννίδης, Μακρυγιαννέλης, Αυγουλέας, Κωτσάκης.

*Παρών στον αγώνα ο πρόεδρος του ΑΠΟ Κερατσίνι Αντώνης Αραβαντινός με τον επί σειρά ετών Γενικό αρχηγό του συλλόγου Στέλιο Μπαγδάτογλου.

* Μετά τη λήξη δόθηκαν κύπελλα στις δυο ομάδες  και αναμνηστικά μετάλλια  σε όλους του διαγωνιζόμενους .

*Ο Τάσος Λαγός η «ψυχή» του θεσμού εδώ και 18 χρόνια ευχαριστεί τους Κυριάκο και Γιώργο Περπιράκη για την ευγενή προσφορά των μεταλλίων , πλακετών και Κυπέλλων του αγώνα.

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ: SPORTACTIVE