Connect with us

stoplekto

Συγκίνηση με Παναγιώτη Νάκα στη Δυτική Αττική

Published

on

Μεγάλος άτυχος της αγωνιστικής στο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας της ΕΠΣΔΑ το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε ο Παναγιώτης Νάκας. Ο πολύπειρος ποδοσφαιριστής του Απόλλωνα Ποντίων λίγο πριν το ημίωρο στην αναμέτρηση με τον Σκορπιό Φυλής αποχώρησε τραυματίας από το γήπεδο, καθώς υπέστη ρήξη συνδέσμου στον αχίλλειο τένοντα, κάτι το οποίο θα τον αφήσει για αρκετό διάστημα εκτός γηπέδων, ενώ σίγουρα δεν θα μπορέσει να αγωνιστεί για το υπόλοιπο της σεζόν.

Ο 38χρονος ποδοσφαριστής, έχοντας διαγράψει μια λαμπρή καριέρα στη διαδρομή του, τα τελευταία χρόνια αγωνίζεται στην περιοχή της Δυτικής Αττικής και χαίρει την εκτίμηση όλων τόσο για την ποδοσφαιρική του αξία, όσο και για την προσωπικότητά του.

Ο Απόλλων Ποντίων εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:

“Ο πρόεδρος όλο το Δ.Σ και όλος ο κόσμος της ομάδας εύχεται περαστικά στον Παναγιώτη για το σοβαρό τραυματισμό που είχε εχθές στο παιχνίδι με το Σκορπιο φυλής. Καλη ανάρρωση και σε περιμένουμε σιδερένιο πάλι πίσω”.

 

Ανακοινώσεις έβγαλαν και ο Σκορπιός Φυλής, ο Βύζας Μεγάρων, η Λαμπερή Ελευσίνας, όπου εύχονται στον άτυχο Παναγιώτη σιδερένιος και καλή ανάρρωση.