Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Δ.Α.

Συγκινητική η τελετή λήξης στον Ερμή Άνω Λιοσίων

Published

on

Ιδιαίτερα ξεχωριστή ήταν η φετινή γιορτή τελετής λήξης του Ερμή Άνω Λιοσίων. Η διοίκηση του συλλόγου οργάνωσε μια όμορφη γιορτή, όπου παιδιά και φίλοι της ομάδας είχαν τη δυνατότητα να διασκεδάσουν μετά από δύο χρόνια στέρησης και εγκλεισμού, λόγω της πανδημίας.
Το κλίμα ήταν αρκετά οικογενειακό και συγκινητικό, καθώς έγινε ιδιαίτερη αναφορά στον εμπνευστή και αναμορφωτή της ομάδας, τον αδικοχαμένο Σάκη Κυριακόπουλο, όπου το ΔΣ της ομάδας παρέδωσε αναμνηστική πλακέτα στην αγαπημένη του κόρη Αναστασία. Ανάμεσα στις βραβεύσεις και ένας νεαρός ποδοσφαιριστής της ομάδας, που τιμήθηκε για την αξιέπαινη συμπεριφορά του και την παραδειγματική του στάση ζωής σε θέματα της ομάδας, αψηφώντας τις προσωπικές του δυσκολίες.
Την όμορφη εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς, καθώς και ο Πρόεδρος του ΝΠΔΔ Φυλής Γιώργος Μαυροειδής.
Χαιρετισμό στην εκδήλωση απηύθυναν, επίσης, ο Προπονητής Ακαδημιών της ΠΑΕ ΑΕΚ Στέλιος Ορφανίδης, ο Γενικός Αρχηγός της Κ19 της ΑΕΚ Χρήστος Βασιλόπουλος και ο Διοικητικός Υπεύθυνος του δικτύου Ακαδημιών της ΑΕΚ, Λεωνίδας Χατζημιχάλης.
Η εκδήλωση κορυφώθηκε με τις απονομές κυπέλλων και μεταλλείων στους ποδοσφαιριστές, καθώς και τις ειδικές βραβεύσεις. Ειδικότερα, έγινε απονομή κυπέλλων και μεταλλείων στους ποδοσφαιριστές της Κ14 και της Κ16 που αναδείχθηκαν πρωταθλήτριες ομάδες στην κατηγορία τους στα αντίστοιχα πρωταθλήματα της ΕΠΣΔΑ (Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Δυτικής Αττικής).