Connect with us

4ος Όμιλος

Συγχαίρει τη διαιτησία το Ηράκλειο

Published

on

Με ανακοίνωση που εξέδωσε η ΑΕ Ηρακλείου θέλησε να ευχαριστήσει την διαιτητική τριάδα της προηγούμενης αγωνιστικής θεωρώντας ότι επιτέλεσε με τον τρόπο που αρμόζει το έργο της. Παράλληλα, ξεκαθαρίζει ότι η συμπεριφορά του Αστέριου Καλιαμπάκα ήταν απόλυτα φυσιολογική αφού πρόκειται για παίκτη που δεν έχει δημιουργήσει ποτέ το παραμικρό πρόβλημα, ενώ στον επίλογο της ανακοίνωσης τονίζεται ότι δεν τους χωρίζει τίποτα με την ομάδα του Ιωνικού. Αναλυτικά, η ανακοίνωση: Η Αθλητική Ένωση Ηρακλείου νοιώθει την υποχρέωση να ευχαριστήσει την διαιτησία του αγώνα της με τον Ιωνικό στις 12/3/16, γιατί παρά τις δυσκολίες που υπήρξαν, θεωρεί ότι αντεπεξήλθε άριστα στο έργο της.

Όσο αφορά τον ποδοσφαιριστή της ομάδας μας Αστέριο Καλιαμπάκα, πιστεύουμε ότι ενήργησε, όπως πάντα άλλωστε, μέσα σε απόλυτα ποδοσφαιρικά πλαίσια. Ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής ουδέποτέ έχει δημιουργήσει το παραμικρό πρόβλημα, αντιθέτως πρόκειται για έναν εξαιρετικό χαρακτήρα.

Τέλος θα θέλαμε να τονίσουμε ότι το φιλικό σωματείο του Ιωνικού, το οποίο είναι από τα ιστορικότερα της κατηγορίας μας, δεν μας χωρίζει απολύτως τίποτα και του ευχόμαστε καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply