Connect with us

stoplekto

Συγχαρητήρια Σαρρή στον Γιώργο Ανατολάκη

Published

on

√ Τη νέα διοίκηση της Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ, και τον πρόεδρο της κ. Γιώργο Ανατολάκη συνεχάρη η Ε.Π.Ο. και ο πρόεδρος της κ. Γεώργιος Σαρρής με συγχαρητήρια επιστολή του, η οποία έχει ως εξής:

« Εκ μέρους του Δ.Σ. της ΕΠΟ, παρακαλούμε δεχθείτε τα θερμά μας συγχαρητήρια για την εκλογή σας, και την νέα σύνθεση του Δ.Σ. της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Πειραιά, όπως αυτή προέκυψε από τις αρχαιρεσίες της 17ης Ιουνίου 2013, και τη συγκρότηση σε σώμα την 18η Ιουνίου 2013.

Ευχόμαστε σε εσάς και τους συνεργάτες σας κάθε επιτυχία στο έργο σας.

Ο πρόεδρος

Γεώργιος Σαρρής»

 

√ Επίσης συγχαρητήριες επιστολές απέστειλαν η Ε.Π.Σ.Αρκαδίας, η Ε.Π.Σ.Γρεβενών, η Ε.Π.Σ.Ευβοίας, η Ε.Π.Σ.Ηπείρου, η Ε.Π.Σ.Μακεδονίας, η Ε.Π.Σ.Χανίων, η Ε.Π.Σ. Λακωνίας, ο Π.Σ.Α.Τ., η Ένωση Συνδέσμων Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών Πειραιά, ο βετεράνος αθλητικογράφος κ. Χρήστος Παιπέτης.

 

√ Η Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ γνωρίζει στα σωματεία της ότι παρελήφθησαν από την Ε.Π.Ο. οι καταστάσεις αθλουμένων μελών των σωματείων της Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ.

Τα σωματεία μπορούν να τις παραλαμβάνουν, από τα γραφεία της Ένωσης.

 

 

√ Η Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ υπενθυμίζει στα σωματεία της ότι την Δευτέρα 24.7.2013 τα γραφεία της θα παραμείνουν κλειστά λόγω της αργίας του ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ.

 

 

√ Η επόμενη συνεδρίαση του Δ.Σ. της Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 25.6.2013 και ώρα 20.00.

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply