Connect with us

Γ Εθνική

Συγχαρητήρια της ΕΠΣ Ηρακλείου στον Ατσαλένιο

Published

on

Συγχαρητήρια ανακοίνωσε για την εξασφάλιση της ανόδου του Π.Ο. Ατσαλένιου στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας εξέδωσε η ΕΠΣ Ηρακλείου.

Αναλυτικά αναφέρει τα παρακάτω:

Ο πρόεδρος κ. Νίκος Τζώρτζογλου και το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ηρακλείου συγχαίρουν θερμά το σωματείο του Π.Ο. Ατσαλένιου για την εξασφάλιση της ανόδου στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας.

Ο ΠΟΑ επιστρέφει στις εθνικές κατηγορίες, εκεί όπου έχει μεγαλουργήσει κατά το παρελθόν και είμαστε σίγουροι ότι διαθέτει στέρεες βάσεις προκειμένου τα επόμενα χρόνια να βαδίσει σε δρόμους απόλυτης καθιέρωσης, παράλληλα με την ανάδειξη και παραγωγή ταλέντων στην πρότυπη Ακαδημία που διαθέτει.

Θερμά συγχαρητήρια στην διοίκηση και προσωπικά στον πρόεδρο του ΠΟΑ κ. Γιώργο Λέλεκα, που αποτελεί έναν παράγοντα κόσμημα όχι μόνο για το ηρακλειώτικο αλλά για το ελληνικό ποδόσφαιρο, στον προπονητή κ. Μηνά Πίτσο και τους συνεργάτες του στην τεχνική ηγεσία και ασφαλώς στους πρωταγωνιστές της ανόδου, τους ποδοσφαιριστές της ομάδας του Ατσαλένιου που πανάξια πέτυχαν τον στόχο που είχαν θέσει.

Ο φίλαθλος κόσμος του Ατσαλένιου αλλά και του ηρακλειώτικου ποδοσφαίρου είναι υπερήφανοι για την άνοδο του ΠΟΑ στην Γ’ Εθνική και ευχόμαστε στο ιστορικό σωματείο της πόλης μας να συνεχίσει να βαδίζει σε αυτά τα βήματα επιτυχιών, προόδου και ποδοσφαιρικής καταξίωσης…

ΜΕΤΑ ΤΙΜΗΣ ΕΚ ΤΟΥ Δ.Σ.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΠΣΗ
ΝΙΚΟΣ ΤΖΩΡΤΖΟΓΛΟΥ