Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Συζήτηση για τον προγραμματισμό στον Αθηναϊκό

Published

on

Το ακόλουθο Δελτίο Τύπου εξέδωσε ο Αθηναϊκός…

Δελτίο τύπου
Ποδοσφαιρικού τμήματος
Την Πέμπτη που μας πέρασε το ποδοσφαιρικό τμήμα κάλεσε τα μέλη του ώστε να θέσουν τους φετινούς στόχους και το οργανόγραμμα της Α’ ομάδας και της Ακαδημίας.
Στο συμβούλιο παρόν ήταν οι παρόντες : Μητρογιαννης Δημητρης , Δημητρης Θανοπουλος , Χαρης Κουνιακης , Γιωργος Ζαφειρόπουλος , Στεφανος Αναγνωστοπουλος , Γιωργος Αναγνωστοπουλος , Κωστας Μαυρίδης , Χρηστος Κιαμος , Γιωργος Σκουμας , Γιαννης Ελευθέριου Δημητρης Κωνσταντοπουλος ( Προπονητης ), ο κύριος Μαυρίδης μετέφερε χαιρετισμό του κυρίου Καλογιαννη και την στήριξη του προς το ποδοσφαιρικό τμήμα όπως και των Παλαιμαχων ,την στήριξη του έδωσε και ο προεδρος κύριος Τασος Χατζιαγγελης.
Στην διάρκεια του συμβουλίου ο κύριος Κωνσταντοπουλος αναφέρθηκε στον προγραμματισμό της νέας χρονιας και τον απολογισμό της περσινής το θέμα που κυριάρχησε ήταν η Ακαδημία και ότι Του χρόνου θα αγωνίζονται 12 παίκτες μας .
Το δεύτερο σκέλος έκλεισε ο κύριος Μητρογιαννης Κάνοντας οικονομικό απολογισμό της χρονιας όπου πέρασε και το τμήμα είναι στο 0 εκτός δυο υποχρεώσεων όπου θα τα διευθετησει εντός του μήνα και τον προϋπολογισμού της νέας χρονιας όπου όλοι συμφώνησαν οι παρόντες οτι θα στηρίξουν το νέο πρότζεκτ που τέθηκε.
Στον απολογισμό είναι η πρώτη φορά στα χρόνια όπου η ομάδα έχει ένα ταμείο ώστε να ξεκινήσει προγραμματισμός το ίδιο και η υποδομές.
Το συμβούλιο σύσσωμο δίνει ψήφο εμπιστοσύνης στο πρότζεκτ και στην δουλειά που πραγματοποιεί η επιτροπή και όλο το βάρος την νεα χρόνια θα ειναι στην ακαδημια.
Ο προγραμματισμός έχει ξεκινήσει με τις ανανεώσεις του 80% της περσινής ομάδας και η επιπλέων ενίσχυση θα είναι : δυο τερματοφύλακες ( ο ένας έχει κλείσει ), δυο Στοπερ , ένα αμυντικό χαφ.
Η πρώτη μεταγραφή έγινε και είναι του κυρίου Μπαλατσουρα.
Κλείνοντας θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όσους ήταν παρόντες και όσους έδωσαν την στήριξη τους στο ποδόσφαιρο του Αθηναϊκού στον Δουριο ίππο του συλλόγου στο τμήμα όπου έκανε γνωστό τον σύλλογο και το τμήμα όπου έδωσε την συγκατάθεση του για να υπάρξουν το μπάσκετ το χάντμπολ και το πινκ πονκ ως πρώτο τμήματα του αθηναϊκού με ίδρυση το 1917 το ποδόσφαιρο έκλεισε 104 χρόνια ζωής.
ΥΓ.1 Αυτοί που πραγματικά αγαπάνε τον ποδοσφαιρικό αθηναϊκό ήταν παρόντες.
Αυτοί όπου δίνουν τα χρήματα τους απο το υστέρημα τους ηταν εκεί , χωρίς να τα παίρνουν πίσω.
ΥΓ.2 Το ποδόσφαιρο ζει και μονο του , και το εχει αποδείξει περίτρανα με την μέγιστη συμβολή του στα τεκταινόμενα όλου του συλλόγου.
ΥΓ.3 Αναμένουμε τις εκλογές του συλλόγου και να αναδείξουμε ένα δυνατό σχήμα και ΟΧΙ σύμβουλους να τους ψάχνουμε και είχαν καταφέρει να φτάσουν τον σύλλογο κοντά στον αφανισμό.