Connect with us

Ε.Π.Σ.Δ.Α.

Συλλυπητήρια στον Γενικό Γραμματέα της ΕΠΣΔΑ Μανώλη Κάμπαξη

Published

on

Πένθος στην οικογένεια του  Γενικού Γραμματέα της ΕΠΣΔΑ και Προέδρου της Μικρασιατικής Μανώλη Κάμπαξη, καθώς έχασε τον αγαπημένο του πατέρα Οδυσσέα.

Ο Οδυσσέας Κάμπαξης απεβίωσε σε ηλικία 87 ετών και υπήρξε μεγάλη αθλητική μορφή της πόλης των Μεγάρων, αφού αγωνίστηκε με ιδιαίτερη επιτυχία στον ιστορικό Βύζαντα στα μέσα του 20ου αιώνα, με αποκορύφωμα την παρθενική συμμετοχή του συλλόγου στην Α’ Εθνική το 1966.

Η ιστοσελίδα μας και ο υπογράφων εκφράζουν και δημόσια την συμπαράστασή τους στον αγαπητό σε όλους Γενικό Γραμματέα της Ένωσης Μανώλη Κάμπαξη.

Από τη διοίκηση της ΕΠΣΔΑ εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση:

O ΠPOEΔPOΣ KAI TO ΣYΣΣΩMO TO Δ.Σ THΣ EΠΣΔA EKΦPAZOYN TA ΘEPMA TOYΣ ΣYΛΛYΠHTHPIA ΣTON ΓPAMMATEA THΣ ENΩΣHΣ KAI ΠPOEΔPO TOY A.O MIMAΣ MIKPAΣIATIKH K.KAMΠAΞH MANΩΛH ΓIA THN AΠΩΛEIA TOY AΓAΠHMENOY TOY ΠATEPA .

 

Συλλυπητήρια ανακοίνωση δημοσίευσε και το σωματείο της Μικρασιατικής:

“Η οικογένεια του ΑΟ ΜΙΜΑΣ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗ εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στον Πρόεδρο της ομάδας κ.Κάμπαξη Μανώλη και την οικογένεια του, για την απώλεια του αγαπημένου του πατέρα Οδυσσέα.
Ο Οδυσσέας Κάμπαξης ήταν 87 ετών και είχε υπάρξει για πολλά χρόνια ποδοσφαιριστής του Βύζαντα Μεγάρων γράφοντας τη δική του ιστορία στην μεγάλη ομάδα του Βύζαντα τη δεκαετία του 60.
Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει …”