Connect with us

stoplekto

Συλλυπητήρια στον Παναγιώτη Νταλάκο

Published

on

Αύριο στις 13.30 στο Γ’ Νεκροταφείο θα γίνει η κηδεία της συζύγου του διευθυντή των γραφείων της ΕΠΣΠ Ελπινίκης .

*Το Δ.Σ. της ΕΠΣΠ  συνεδρίασε έκτακτα  λόγω του θανάτου της συζύγου του διευθυντή των γραφείων της  Παναγιώτη Νταλάκου  και αποφάσισε :

1) Να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στην μνήμη της σε όλους τους αγώνες των Πειραϊκών πρωταθλημάτων του Σαββατοκύριακου.

2) Να παραστεί αντιπροσωπεία του ΔΣ, στην κηδεία της που θα γίνει την Τρίτη 27 Νοεμβρίου και ώρα 13:30 στο Γ’ Νεκροταφείο.

3) Να καταθέσει αντί στεφάνου ποσό σε λογαριασμό της Εθνικής Τράπεζας προς την Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία .

Το Δ.Σ., οι επιτροπές και το προσωπικό της Ένωσης εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στον φίλο Παναγιώτη και τα παιδιά του Κώστα και Τζίνα .

*Το Διοικητικό Συμβούλιο της Αθλητικής Ένωσης Μοσχάτου,  οι ποδοσφαιριστές, το τεχνικό επιτελείο, και οι φίλοι της ομάδος θα θέλαμε να
εκφράσουμε τα ειλικρινή και θερμά μας συλλυπητήρια στον Παναγιώτη Νταλάκο Γενικό Διευθυντή της ΕΠΣΠ, για την απώλεια της αγαπημένης του συζύγου. Επίσης και στον ποδοσφαιριστή Κωνσταντίνο Νταλάκο γιο της εκλιπούσης.
Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΑΕΜ θα καταθέσει αντί στεφάνου ένα ποσόν στο ίδρυμα Ελπίδα – σύλλογος παιδιών με καρκίνο, και αντιπροσωπιά του ΔΣ θα παραστεί στην κηδεία.
Ευχόμαστε να αναπαυθεί εν ειρήνη και ο Θεός να δίνει κουράγιο στους οικείους της.

*Ο πρόεδρος της ομάδας Χρήστος Σκανδάλης και όλη η οικογένεια του ΑΟ ΚΑΡΑΒΑ εκφράζουμε την οδύνη μας και τα πιο θερμά μας συλλυπητήρια στον Παναγιώτη Νταλάκο,Διευθυντή των γραφείων της Ε.Π.Σ. ΠΕΙΡΑΙΑ και την οικογένεια του για την απώλεια της Ελπινίκης Νταλάκου, συζύγου του.

ΖΩΗ ΣΕ ΕΜΑΣ…

*Σύσσωμη η οικογένεια του Ερμή Ο.Φ., ποδοσφαιριστές, τεχνικό επιτελείο, φίλαθλοι 
εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στους Νταλάκο Κωνσταντίνο (Kostas Ntalakos) ποδοσφαιριστή της ομάδας μας και Νταλάκο Παναγιώτη(Panagiotis Dalakos) Διευθυντή της ΕΠΣΠ, για τον αιφνίδιο χαμό της αγαπημένης τους μητέρας και συζύγου.

*Το Διοικητικό Συμβούλιο της Αθλητικής Ένωσης ΕΛΛΑΣ ΠΟΝΤΙΩΝ οι ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο, θα θέλαμε να εκφράσουμε τα ειλικρινή και θερμά μας συλλυπητήρια στον Παναγιώτη Νταλάκο Γενικό Διευθυντή της ΕΠΣΠ, για την απώλεια της αγαπημένης του συζύγου. Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΛΛΑΣ ΠΟΝΤΙΩΝ θα καταθέσει αντί στεφάνου ένα ποσόν στο ίδρυμα Ελπίδα – σύλλογος παιδιών με καρκίνο, και αντιπρόσωποι του ΔΣ θα παραστούν στην κηδεία

*Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου  της ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ  ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια για τον ξαφνικό χαμό της Ελπινίκης Νταλάκου, συζύγου του Διευθυντή των γραφείων  της  Ε.Π.Σ. ΠΕΙΡΑΙΑ Παναγιώτη Νταλάκου.

« Αγαπητέ Παναγιώτη για την θλιβερή απώλεια, σου ευχόμαστε καλό κουράγιο και δύναμη»

*Η διοίκηση του Ηρακλή Νικαίας θα ήθελε να εκφράσει τα συλλυπητήρια και την θερμή της συμπαράσταση, στην οικογένεια του Παναγιώτη Νταλάκου, για τον άδικο και αιφνίδιο χαμό της συζύγου του Ελπινίκης
Ευχόμαστε δύναμη και κουράγιο στην οικογένεια του Παναγιώτη Νταλάκου για αυτό το θλιβερό γεγονός.

*H επί σειρά ετών παράγοντας του Πειραϊκού ποδοσφαίρου και πρώην αντιπρόεδρος της ΕΠΣΠ Λέλα Αθανασοπούλου συλλυπείται τον Παναγιώτη Νταλάκο και την οικογένεια του και μετέχει στο βαρύτατο πένθος τους,,
*Ο Πρόεδρος και το ΔΣ του ΑΟ ΠΕΙΡΑΙΑ εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στον Παναγιώτη Νταλάκο και στην οικογένειά του, για την θλιβερή απώλεια της συζύγου του, Ελπινίκης. Ευχόμαστε μέσα από την καρδιά μας να έχει καλό ταξίδι και καλό παράδεισο.

*To διοικητικό συμβούλιο , η οικογένεια των Βετεράνων της Αθλητικής Ένωσης Χατζηκυριακείου , και προσωπικά ο πρόεδρος Δημήτρης Σαρρής εκφράζουν τα πιο θερμά τους συλλυπητήρια στον φίλο Παναγιώτη Νταλάκο γενικό διευθυντή της Ε Π Σ Π για τον πρόωρο και ξαφνικό θάνατο της συζύγου του που έφυγε σε ηλικία 50 ετών για την γειτονιά του Παραδείσου. Ο θεός να την αναπαύσει να έχει καλό παράδεισο και καλό κουράγιο στους οικείους . Εκ του γραφείου τύπου των βετεράνων της Α Ε Χατζηκυριακείο

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply