Connect with us

Ε.Π.Σ.Α.Ν.Α.

Συμπληρώθηκε η τετράδα των ημιτελικών του κυπέλλου της ΕΠΣΑΝΑ

Published

on

Με τη διεξαγωγή των δύο χτεσινών αγώνων ολοκληρώθηκε η προημιτελική φάση και συμπληρώθηκε η τετράδα των ημιτελικών του κυπέλλου της ΕΠΣΑΝΑ.

Η Μαρκό νίκησε εκτός έδρας την Κερατέα με 1-0, με γκολ του Χάιδου στο 42′.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων…

ΑΟ ΚΕΡΑΤΕΑΣ: Σκαλαίος, Δαρδαμάνης, Κρητικός (70′ Γιαννάκης), Ντόβας (90+3′ Βαγγέλης Π.), Γιαννόπουλος, Βαγγέλη Ν., Γκαρδιακός, Παληγεώργος (50′ Λάπας), Μαγγανάς Χ., Μαγγανας Ε., Γκορόγιας.

ΜΑΡΚΟ: Βουτσελάς, Χάιδος, Φλώρος, Μουσταφίδης, Μπέλερης, Βασιλειάδης, Γκέζος (63′ Πίκουλης), Κράσι (74′ Σούλτσε), Γκίκα (82′ Μουστάκης), Πιετρής, Τσίκλος (82′ Αλέμης).

Στο άλλο ζευγάρι ο Παλλαυρεωτικός έκανε την έκπληξη νικώντας τον Σαρωνικό Αναβύσσουυ με 2-1.

Στο 27′ ο Δούμας έκανε το 1-0, με τους γηπεδούχους να μένουν με 10 παίχτες στο 42′ λόγω αποβολής του Χουσεΐν με 2η κίτρινη κάρτα. Στο 44′ ο Πουλιανός ισοφάρισε σε 1-1, αλλά στο 76′ ο Δούμας με το 2ο προσωπικό του γκολ διαμόρφωσε το τελικό 2-1. Αμέσως μετά έμεινε και ο Σαρωνικός με 10 παίχτες λόγω αποβολής του Δημογιάννη με 2η κίτρινη κάρτα.

ΠΑΛΛΑΥΡΕΩΤΙΚΟΣ: Μητσόπουλος, Χουσεΐν, Φετολλάρι, Ζυγούρης (43′ Γιαχάεβ), Μαντζιώκας, Μπεργιάννης (85′ Χριστόπουλος), Κοντιζάς, Πρέντι Αν., Μωραΐτης, Πρέντι Αρ., Δούμας (88′ Βάσσος).

ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ: Σύρακας, Μπουκουβάλας (70′ Παπάζογλου), Δανιήλ, Ντμυτρένκο, Τζιόλας (62′ Δημογιάννης), Παπαγιαννόπουλος, Σελβίγια (79′ Τζιβ’ιλογλου), Γερώνυμος, Κιρτζιαλίδης, Βίλα, Πουλιανός (79′ Αγγελής).

Ετσι, Μαρκό, Παλλαυρεωτικός, Αχαρναϊκός και Κυανούς Αστέρας Βάρης θα είναι στα ημιτελικά. Η κλήρωση θα γίνει την Τρίτη 28 Μαρτίου στις 17:00, και οι αγώνες θα είναι διπλοί.