Connect with us

stoplekto

Συμπλοκές και 2-1 στο Λουκίσια- Κόρινθος

Σύρραξη ποδοσφαιριστών

Published

on

Μετά από ένα επεισοδιακό παιχνίδι τα Λουκίσια υποχρέωσαν την Κόρινθο στην πρώτη της φετινή ήττα αφού την νίκησαν με 2-1.

Οι Κορίνθιοι ήταν αυτοί που προηγήθηκαν στο σκορ στο 36΄με τον Σεϊτάι, που ήταν και στο σκορ του ημιχρόνου. Οι γηπεδούχοι είχαν να αντιτάξουν μόνο ένα δοκάρι στο 8΄με τον Ανέστη.

Στο 56΄το παιχνίδι ήρθε στα ίσια με τον Καραμπατσιά ενώ στο 58’ το ματς διεκόπη για 7 λεπτά λόγω συμπλοκών μεταξύ παικτών των δύο ομάδων. Ο σκόρερ του τέρματος για τους γηπεδούχους, Καραμπατσιάς, αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη για χτύπημα εκτός φάσης, αφήνοντας την ομάδα του με 10 παίκτες.

Οι γηπεδούχοι παρότι με δέκα παίκτες πίεσαν και στο 74΄είχαν δοκάρι και πάλι με τον Ανέστη ενώ στο 85΄ο Δήμου έριξε την Κόρινθο στο καναβάτσο.

ΑΟ ΛΟΥΚΙΣΙΩΝ: Σουτζόγλου, Παπαδόπουλος, Μπάρκωσης, Καραμπάς, Ματζώρος, Ευσταθίου Ν., Σκριβάνος (46′ Καραμπατσιάς), Δήμου (88′ Μιμιγιάννης), Φαρούκ, Τσομπάνης (72′ Ζαχαριάς), Ανέστης

ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Δημαράκης, Ντερτιλής (89′ Τζουμάκας), Φίλης, Παπαευθυμίου, Βανγκέλι, Σπυρόπουλος, Μπαλτζής, Λουμπαρδέας, Σεϊτάι, Δημητριάδης (46′ Λαμπρογεώργος), Σιώκος.

 

Επιμέλεια: Αργύρης Οικονομόπουλος

 

 

 

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply