Connect with us

5ος Όμιλος

Συμπλοκές ΜΑΤ και ξύλο στο Γιούχτας – Δόξα Βύρωνος 2-1

Published

on

Ζωντανός στη μάχη που δίνει για την αποφυγή του υποβιβασμού έμεινε ο Γιούχτας ο οποίος επικράτησε με 2-1 της Δόξας Βύρωνος. Σε αντίθεση με την «κυανή θεά» η οποία εάν χάσει την ένσταση που έχει καταθέσει απέναντι στον Ρούβα θα επιστρέψει στα τοπικά πρωταθλήματα. Πάντως, σε ακόμη ένα παιχνίδι οι ομορφιές δεν έλειψαν οι ομορφιές. Συγκεκριμένα μεγάλη ένταση σημειώθηκε λίγο πριν το τέλος του α’ μέρους στις Αρχάνες, καθώς σημειώθηκαν συμπλοκές μεταξύ των αστυνομικών δυνάμεων και των οπαδών της Δόξας Βύρωνα που ταξίδεψαν από την Αθήνα για να υποστηρίξουν την ομάδα τους στο κρίσιμο παιχνίδι με τον Γιούχτα. Λίγο πριν την ολοκλήρωση του πρώτου ημιχρόνου υπήρξαν αντεγκλήσεις ανάμεσα στους φιλάθλους στην κερκίδα, με τα ΜΑΤ που ήταν επί ποδός να παίρνουν θέση στην κερκίδα αλλά δεν άργησαν να επεκταθούν οι φασαρίες και υπήρξαν σοβαρά επεισόδια στην κερκίδα. Μάλιστα λόγω των επεισοδίων διακόπηκε για λίγα λεπτά το παιχνίδι. Στο ημίχρονο η κατάσταση ηρέμησε απόλυτα, με τους οπαδούς της Δόξας Βύρωνα να συνεχίζουν με συνθήματα να υποστηρίζουν την ομάδα τους. Στο αγωνιστικό μέρος οι γηπεδούχοι ήταν ανώτεροι στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα και έφτασαν δίκαια στο τρίποντο. Το συγκρότημα του Βασίλη Καραϊσκου καθάρισε την υπόθεση νίκη σε διάστημα 10’ βάζοντας αρκετά νωρίς τέλος στα όνειρα των φιλοξενούμενων για θετικό αποτέλεσμα

 

Γκολ: 45′ Καρβελάς με προβολή, 55′ Μίλιεβιτς με πλασέ – 74′ πέν. Μακρής (το έκανε ο Ιερωνυμάκης)

 

Αποβολές: 72′ Παπαντζήμας (δ.κ.)

 

Ακυρωθέν γκολ: 86′ Σαλαπάτας (για χέρι)

 

Δοκάρια: 21′ Καρβελάς με σουτ

 

Διαιτητές: Αστερής, Καλαράς-Σπηλιώτης (Κορινθίας)

 

ΓΙΟΥΧΤΑΣ (Βασίλης Καραϊσκος): Δημαράκης, Κασσωτάκης, Ζαμπετάκης, Ιερωνυμάκης, Μαραγκουδάκης, Γενιτσαρίδης, Καστελλιανάκης (92′ Κωσταντίνου), Ζαφειρίδης, Μιχελακάκης, Μίλιεβιτς (70′ Μυλωνάς), Καρβελάς (85′ Μαυρίδης)

 

ΔΟΞΑ ΒΥΡΩΝΑ (Βαγγέλης Σταυρακόπουλος): Σουλογάνης, Χαλκιάς (58′ Σαλαπάτας), Κατσούδας, Αναστασίου, Ζίζηλας, Κασνέτσι, Τσαφταρίδης, Λέσι (82′ Παπαδόπουλος), Μακρής, Παπαντζήμας, Λουσαράκης (53′ Μενίκου)

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply