Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Δ.Α.

Συμφωνία με τον Θ. Θεοδωρόπουλο ο Βύζας Μεγάρων

Published

on

Ο  ΑΓΣ ΒΥΖΑΣ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή ΘΕΟΔΩΡΟ ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟ.

Ο 19χρονος ταλαντούχος ύψους 1,94 τερματοφύλακας, που έχει όλο το μέλλον μπροστά του, καθώς έχει κεντρίσει τα βλέμματα αρκετών επαγγελματικών ομάδων, συμφώνησε σε όλα με την διοίκηση της ομάδας και θα αγωνιστεί για έναν χρόνο στην ομάδα μας, αποτελώντας μια λύση κάτω από τα γκολπόστ για τον προπονητή Τάκη Χριστόπουλο.

 

Αν και νεαρός σε ηλικία, ο ποδοσφαιριστής έχει παραστάσεις πρωταθλητισμού αφού ήταν βασικός στην ομάδα του Ατρόμητου Χιλιομοδίου που κέρδισε την άνοδο στην Γ’ Εθνική.

Καλωσορίζουμε το νεαρό πορτιέρο στην ποδοσφαιρική οικογένεια του Βύζαντα και του ευχόμαστε να έχει υγεία ώστε να βοηθήσει την ομάδα μας στην υλοποίηση των στόχων της.

 

Παράλληλα, πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 3 Αυγούστου στο γήπεδο του Βύζαντα η επίσημη «πρώτη» της ομάδας και η έναρξη της προετοιμασίας που γίνεται  υπό τις οδηγίες του προπονητή Τάκη Χριστόπουλου και του γυμναστή Πάικου Λεβεντούρη.

 

Στην «πρώτη» του Βύζαντα παρών έδωσαν η πρόεδρος κ. Ιωάννα Ρήγα, αλλά και αρκετά μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της ομάδας.

 

Τους ποδοσφαιριστές καλωσόρισε η πρόεδρος της ομάδας, ενώ τους στόχους του Βύζαντα ανέλυσαν οι αντιπρόεδροι κ.κ. Σάλτας και Παπαδόπουλος, τονίζοντάς τους ότι αυτοί, (οι ποδοσφαιριστές δηλαδή),  θα είναι οι πρωταγωνιστές, αφού και ο Βύζας είναι καταδικασμένος να πρωταγωνιστεί.

 

Ακολούθως τον λόγο πήρε ο προπονητής Τάκης Χριστόπουλος, ο οποίος ζήτησε απ’ όλους σκληρή δουλειά και πειθαρχία ώστε να επιτευχθούν οι στόχοι της ομάδας, ενώ στους ποδοσφαιριστές μίλησαν ο Τεχνικός Διευθυντής της ομάδας Κώστας Γιαννακάρης, ο Γενικός Αρχηγός Δημήτρης Κόκκαλης αλλά και ο νέος Τεχνικός Διευθυντής των Τμημάτων Υποδομής του Βύζαντα Γιάννης Ρόκας.

 

Στην προπόνηση συμμετείχαν 19 ποδοσφαιριστές, αφού έχουν ειδική άδεια οι Μενδρινός, Παρασίδης, Μάλλης, αλλά και ο στρατευμένος Φρυγανάς.

 

Παρουσιάστηκε ο Γιάννης Ρόκας

 

Ο 49χρονος προπονητής Γιάννης Ρόκας, θα είναι ο άνθρωπος που θα συνεχίσει το σπουδαίο έργο που άφησε παρακαταθήκη στις ακαδημίες του Βύζαντα ο αείμνηστος Μάκης Πανταζής.

Ο έμπειρος τεχνικός που αποτέλεσε προσωπική επιλογή της προέδρου του Βύζαντα κ. Γιάννας Ρήγα έχει σπουδάσει στο Τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Εθνικού & Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών με ειδικότητα ποδόσφαιρο, δουλεύει ως καθηγητής Φυσικής Αγωγής σε σχολεία Α/θμιας και Β/θμιας εκπαίδευσης από το 2004 έως σήμερα και είναι κάτοχος διπλώματος UEFA A.

 

Προπονητική Εμπειρία

Επίπεδο Ανδρών

 

2006 – 2007    Αστέρας Μαγούλας (Α΄ΕΠΣΔΑ)

2007 – 2008    Πανελευσινιακός Α.Ο (Α΄ΕΠΣΔΑ)

2009 – 2010    Μανδραϊκός Α.Ο (Α΄ ΕΠΣΔΑ)

2010 – 2011    Πανελευσινιακός Α.Ο (Α΄ΕΠΣΔΑ)

2011 – 2012    Πανελευσινιακός Α.Ο (Α΄ΕΠΣΔΑ – ΑΝΟΔΟΣ Δ΄ΕΘΝΙΚΗ)

2018 – 2019    Πανελευσινιακός Α.Ο (Α΄ΕΠΣΔΑ)

Επίπεδο Υποδομών 

 

1996 – 2000    Μανδραϊκός Α.Ο

2000 – 2012    Πανελευσινιακή Αθλητική Ένωση (Υπεύθυνος Ακαδημιών & Προπονητής)

2000 – 2003    Α.Ο Χαϊδαρίου

2004 – 2007    Αστέρας Μαγούλας

2007 -2008      Πανελευσινιακός Α.Ο

2009 – 2010    Μανδραϊκός Α.Ο

2012 – 2017    Αγ. Ανάργυροι Ελευσίνας

2017 – 2018    ΠΑΣ Τήνου

Ο νέος Τεχνικός Διευθυντής των Τμημάτων Υποδομής του Βύζαντα, ήδη έπιασε δουλειά, καθώς είχε στενή συνεργασία με τους ανθρώπους της Ακαδημίας της ομάδας οι οποίοι στελεχώνουν το διοικητικό συμβούλιο, αναλύοντας τους το πλάνο του για την στήριξη και την ενίσχυση των τμημάτων υποδομής, προτείνοντας ακόμη και την  δημιουργία σχολής ποδοσφαίρου στον Βύζαντα.

 

Από τις υποδομές και στην πρώτη ομάδα ο Πάικος Λεβεντούρης

 

Στην εμπειρία του Πάικου Λεβεντούρη θα στηριχτεί φέτος η διοίκηση στην εκγύμναση των ποδοσφαιριστών της πρώτης ομάδας. Ο Πάικος Λεβεντούρης που παρουσιάστηκε και αυτός επίσημα από την διοίκηση την Δευτέρα 3 Αυγούστου, δεν είναι άγνωστος στο φίλαθλο κοινό των Μεγάρων. Από το 2017 μέχρι και σήμερα είναι προπονητής – γυμναστής σε ομάδες των ακαδημιών του Βύζαντα, ενώ έχει πλούσιο βιογραφικό με προπονητική εμπειρία σε επίπεδο υποδομών τόσο στον ΑΓΣ Νέας Περάμου, όσο και στην ακαδημία του Ολυμπιακού στα Μέγαρα, αλλά και στο MEGARA SPORTS CLUB.