Connect with us

5ος Όμιλος

Συμφώνησε με Ζαχαράτο Καμπαση ο Ιωνικός

Published

on

Με δύο μετεγγραφές έμπειρων παιχτών, με επιτυχημένη θητεία στην Β´και Γ´ Εθνική και τρεις ανανεώσεις ποδοσφαιριστών που αγωνίστηκαν με απόλυτη επιτυχία με τα χρώματα της ομάδας της Νίκαιας την τελευταία αγωνιστική περίοδο, ο Ιωνικός συνεχίζει να ενισχύει το ρόστερ του με στόχο τη δημιουργία μιας άκρως ανταγωνιστικής ομάδας που θα διεκδικήσει τον τίτλο στην κατηγορία.

Στο δυναμικό της ομάδας της Νίκαιας εντάχθηκαν ο αριστερός αμυντικός Βαγγέλης Καμπάσης, ο μεσοεπιθετικός Γιώργος Ζαχαράτος, ενώ ανανέωσαν και συνεχίζουν οι μεσοεπιθετικοί Άγγελος Κατσαβριάς, Τζοϊ Τσαρκάνι και ο δεξιός αμυντικός Σαράντος Καμβύσης.

Ο Βαγγέλης Καμπάσης γεννήθηκε στις 7/8/1992 (22χρ.) ξεκίνησε από τις ακαδημίες του Ολυμπιακού και εδωσε τους πρώτους αγώνες στην Δ´ Εθνική με την ομάδα της Βάρης. Στη συνέχεια αγωνίστηκε στη Β´ Εθνική με το Φωστήρα και στην Γ´ Εθνική με τη Θύελλα Ραφήνας.

Ο Γιώργος Ζαχαράτος γεννήθηκε στις 12/3/1986 (28χρ.) Εχει αγωνιστεί σε Φωστήρα,
Αίανατα Σαλαμίνας, Ρόδο, Παναχαϊκή , Ρούφ, Γλυφάδα ενώ πέρυσι ανήκε στον Μανδραϊκό με τον οποίο είχε 26 συμμετοχές στο πρωτάθλημα.
Τόσο στο Φωστήρα όσο και στην Παναχαϊκή η παρουσία του συνοδεύτηκε με άνοδο των ομάδων.

Δήλωση Γίωργου Ζαχαράτου

“Είναι μεγάλη τιμή για κάθε ποδοσφαιριστή να αγωνίζεται με τη φανέλα μιας ιστορικής ομάδας όπως ο Ιωνικός. Θα ήθελα η παρουσία μου να συνδυαστεί, οπως με τον Φωστήρα και την Παναχαϊκή, με την άνοδο του Ιωνικού στη Β´ Εθνική. Ο Ιωνικός έχει όλες τις προϋποθέσεις για να πρωταγωνιστήσει καθώς διαθέτει ισχυρή έδρα, σύγχρονο γήπεδο , οργάνωση ομάδας επαγγελματικού επιπέδου και κόσμο που ακολουθεί και παλεύει για την ομάδα”

Την Τετάρτη (30/7/2014) στις 19.00 θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό γήπεδο της Νεάπολης η πρώτη συγκέντρωση της ομάδας ενώ θα ακολουθήσει ελαφριάς μορφής προπόνηση ανοικτή στους φιλάθλους.

Από το γραφείο Τύπου του ΑΟ Ιωνικός

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply