Connect with us

5ος Όμιλος

Συμφώνησε με Μπακάλη ο Αιολικός

Published

on

D 

Σε μια σπουδαία προσθήκη προχώρησε ο Αιολικός, που όπως σας είχε ενημερώσει εδώ και ημέρες το “SL” ήταν αποφασισμένος να “ψωνίσει” από το “πάνω ράφι” για τη θέση του αμυντικού μέσου. Μπορεί η περίπτωση του Χάρη Σιλιγαρδάκη να μην προχώρησε θετικά, ωστόσο η διοίκηση των κυανόλευκων με μια κίνηση εντυπωσιασμού αλλά κυρίως ουσίας, συμφώνησε με τον 26χρονο Πάρη Μπακάλη.Ο δεξιοπόδαρος πρώην παίκτης της Νίκης Βόλου κατέκτησε πέρυσι το πρωτάθλημα της Football League με την ομάδα της Ιωνίας, αγωνιζόμενος σε 25 ματς. Είχε πρηγηθεί μια ακόμα γεμάτη χρονιά στο Θρασύβουλο (2012-13) με 31 συμμετοχές. Τη σεζόν 2011-12 έπαιξε στο Διαγόρα (7 ματς) και στο δεύτερο μισό της περιόδου στον Πιερικό (9 ματς). Πολλοί θα θυμούνται άλλωστε και το πέρασμά του από την ΑΕΛΚ στη Football League 2, όπου πραγματοποίησε 25 συμμετοχές, σκοράροντας και 1 γκολ. Παλαιότερα, έχει αγωνιστεί σε Αναγέννηση Επανομής, ΠΑΟ Διοικητηρίου και Θερμαϊκό, μετρώντας συνολικά περισσότερες από 115 εμφανίσεις στις εθνικές κατηγορίες.

Ο Μπακάλης συναντήθηκε στην Αθήνα με τον Παναγιώτη Τρύφων και έμεινε εντυπωσιασμένος από όλα όσα είδε, αλλά κυρίως από όσα άκουσε στη διάρκεια της συζήτησής τους, που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της φαρμακοβιομηχανίας “Elpen”. Μεταξύ των δύο πλευρών υπάρχει οριστική συμφωνία και το μόνο που απομένει είναι ο παίκτης να μπει στο αεροπλάνο και να έρθει στη Μυτιλήνη, ώστε να ενσωματωθεί στην προετοιμασία του Αιολικού. Κάτι που ενδεχομένως να γίνει ακόμα και σήμερα ή αύριο, δεδομένου ότι η τουριστική κίνηση είναι έντονη και δεν υπάρχουν πολλά διαθέσιμα εισιτήρια προς το νησί μας.

Αναμφίβολα, πρόκειται για μια μεταγραφή, που ανεβάζει επίπεδο τον Αιολικό, ο οποίος είναι εμφανές πως θέλει και θα πρωταγωνιστήσει τη νέα χρονιά στη Football League 2. Μάλιστα είναι φανερό πλέον και από τα δημοσιεύματα του Τύπου, πως ο Αιολικός εμφανίζεται ως μια πολύ ανταγωνιστική ομάδα, προκαλώντας… πονοκεφάλους σε όσους συλλόγους θα τον βρουν στο δρόμο τους.

πηγη sportlesvos.gr

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply