Connect with us

Γ Εθνική

Συνάντηση με τον Δήμαρχο Θήρας για την ένωση των ομάδων

Published

on

Σε πολύ καλό κλίμα πραγματοποιήθηκε σήμερα η συνάντηση του Δημάρχου Θήρας Αντώνη Σιγάλα με την επιτροπή των παραγόντων των ποδοσφαιρικών ομάδων που “τρέχουν” το εγχείρημα της ένωσης.

Σκοπός της συνάντησης εκτός της ενημέρωσης του Δημάρχου για τις εξελίξεις πάνω στο θέμα που καίει στην κυριολεξία την “ποδοσφαιρική” Σαντορίνη, ήταν και η διερεύνηση των προθέσεων του Δήμου στο να στηρίξει το όλο εγχείρημα τόσο άμεσα όσο και μακροπρόθεσμα.

Η στάση του κ. Σιγάλα ήταν θετική και θα υπάρξουν και νέες συναντήσεις για να διευθετηθούν διάφορα θέματα.

Όπως θα συνεχιστούν και οι συναντήσεις της επιτροπής μέσα στην εβδομάδα και με άλλους θεσμικούς φορείς , όπως ο αντιδήμαρχος , υπεύθυνος για θέματα αθλητισμού και ο πρόεδρος του Δ.Α.Π.Π.Ο.Σ, αφού τα σχέδια των ανθρώπων που θα σχηματίσουν το νέο Δ.Σ. είναι μεγαλόπνοα και περιλαμβάνουν και την δρομολόγηση της δημιουργίας ενός καινούργιου γηπέδου , αντάξιο των φιλοδοξιών που γεννάει η όλη προσπάθεια.

Επίσης η εβδομάδα που έρχεται είναι ιδιαίτερα σημαντική, αφού στο τέλος έχουμε την πολύ σημαντική Γενική Συνέλευση στο Καμάρι και ενδεχομένως και αυτή του Πανθηραϊκού, οι οποίες θα κρίνουν ουσιαστικά -και τυπικά- αν θα προχωρήσει το όλο εγχείρημα της δημιουργίας μιας ποδοσφαιρικής “υπερδύναμης” για τα δεδομένα της Σαντορίνης και όχι μόνο…

Μάνος Χρυσός

santorinisport.gr