Connect with us

stoplekto

Συνάντηση με όλους ζητά πριν τα πλέι οφ η ΑΕ Μοσχάτου

Published

on

Από το ΔΣ της ΑΕ Μοσχάτου δημοσιεύτηκε η παρακάτω ανακοίνωση:
“Το πρωτάθλημα ολοκληρώθηκε με την ομάδα μας να βρίσκετε στην τελική φάση των μπαράζ ανόδου τα οποία ξεκινούν το Σάββατο 19/03 με την Αμφιάλη στο ΕΑΚ Κορυδαλλού στις 16.30.
Η ΑΕ Μοσχάτου έχει ζητήσει επανειλημμένα να συναντηθεί με τον πρόεδρο της επιτροπής Διαιτησίας για να εκφράσει κάποιες απόψεις σχετικά με το θέμα των ορισμών των διαιτητών αλλά δεν έχουμε λάβει θετική απάντηση. Για την ακρίβεια δεν έχουμε λάβει καμία απάντηση.
Επίσης έχουμε αιτηθεί συνάντηση με τον Πρόεδρο της ΕΠΣΠ κύριο Σπάθα.
Θα θέλαμε να διευκρινίσουμε ότι καλό θα ήταν να υπάρχει μια συνάντηση με τους εκπροσώπους όλων των σωματείων για να συζητήσουμε επί της διαδικασίας.
Επειδή τον τελευταίο καιρό έχουν ακουστεί περίεργοι “ψίθυροι οι οποίοι μόνο κακό κάνουν, καλό θα ήταν να συζητήσουμε επι του θέματος και να αποσαφηνίσουμε τα πάντα ώστε να μην αιωρείται τίποτε στον ποδοσφαιρικό αέρα….του Πειραιά μας…
Η Ένωση και η Επιτροπή διαιτησίας οφείλουν και πιστεύουμε ότι μπορούν και θα το κάνουν, να διασφαλίσουν την απόλυτη ουδετερότητα.
Άλλωστε δεν θα ήταν σωστό να υπάρχουν προτιμήσεις από κανέναν θεσμικό παράγοντα. Δεν υπονοούμε τίποτε απλά το αναφέρουμε….
Δυστυχώς υπάρχουν κακοπροαίρετοι που συντηρούν αυτές τις φήμες τις οποίες δεν ασπαζόμαστε μέχρι αποδείξεως του αντιθέτου.
Παρακαλούμε όπως η Ένωσή μας και προσωπικά ο Πρόεδρος Γιάννης Σπάθας διασφαλίσει την ομαλή διεξαγωγή των αγώνων με πολιτική ίσων αποστάσεων και σεβασμού προς όλους τους εμπλεκόμενους.
Έχουμε εμπιστοσύνη στον Πρόεδρο της ΕΠΣΠ κύριο Σπάθα και ευχόμαστε να μην χρειαστεί να διαμαρτυρηθούμε ως σωματείο για οτιδήποτε.
Τον τελευταίο καιρό υπάρχουν φωνές που δίκαια η άδικα εκφράζουν προβληματισμό για διαιτητικές αποφάσεις που κρίνουν αποτελέσματα.
Όλοι κρίνονται και όλοι μπορούν να κρίνουν. Στην παρούσα φάση όμως τα λάθη μπορούν να διαμορφώσουν σοβαρές καταστάσεις προς όφελος η εις βάρος κάποιων. Ας φροντίσουμε να μην φτάσουμε σε τέτοιο σημείο.
Παρακαλούμε για την προσεκτική επιλογή των διαιτητών που θα αναλάβουν να φέρουν την ευθύνη ομαλής διεξαγωγής των αγώνων κατάταξης.
Είμαστε πάντα στην διάθεσή όλων για επικοινωνία και συνεννόηση
Διατελούμε εν τιμή
Το ΔΣ της ΑΕ Μοσχάτου
ΥΓ η μπάλα εντός γραμμών…Δεν χρειάζεται μερικοί ευφάνταστοι να την πετάνε στην εξέδρα….”.