Connect with us

3ος Όμιλος

Συνέντευξη Η. Φωτόπουλου: Πρωταγωνιστές είναι οι παίκτες

Published

on

Ελάχιστοι ήταν εκείνοι που περίμεναν ότι ο ΠΑΟ Βάρδας πριν από την έναρξη του 3ου ομίλου, θα είχε μια τόσο αξιόλογη πορεία. Εάν εξαιρεθεί μάλιστα ο αποκλεισμός από το Κύπελλο Ηλείας, οι ‘πράσινοι’ από την Βουπρασία τα κάνουν μέχρι στιγμής όλα εξαιρετικά αφού σε 12 παιχνίδια έχουν συγκεντρώσει 22 βαθμούς με αποτέλεσμα να κατατάσσονται σε μια από τις καλύτερες ομάδες του ομίλου. Το συγκρότημα του Ηλία Φωτόπουλου με απολογισμό 7 νικες, 1 ισοπαλία και 4 ήττες εχει επιδείξει μια σταθερότητα παρά το χαμηλο μπάτζετ που διαθέτει και σκοπός αποτελεί όπως τονίζουν οι ιθύνοντες του συλλόγου, ο ΠΑΟ Βάρδας να φτάσει εύκολα στην παραμονή. Η ιστοσελίδα stoplekto.gr επικοινώνησε με τον κ. Φωτόπουλο ο οποίος ανέλυσε το πλάνο της ομάδας σχολιάζοντας ακομη διάφορα ενδιαφέροντα πράγματα. Αναλυτικά, τα όσα τόνισε:

κ. Φωτόπουλε, πως κρίνετε την πορεία της ομάδας σας;

Η πορεία της ομάδας είναι πάρα πολύ καλή και αυτό οφείλεται στην πολύ καλή σχέση, συνεργασία, αγάπη και ομονοια των ποδοσφαιριστών μεταξύ τους αλλά και στη σχέση με την διοίκηση. Το κυριότερο όμως είναι ότι οι παίκτες έχουν κάνει μεγάλη προσπάθεια, έχουν αποδώσει τα μέγιστα και τους αξίζουν συγχαρητήρια. Η επιτυχία ανήκει 100% στους ποδοσφαιριστές.

Ποιες ομάδες θεωρείτε ότι έχουν ξεχωρίσει; 

Για εμένα μετά και το τέλος του α’ γύρου θεωρώ ότι η Α.Ε. Σπάρτης, το Άργος αλλά και ο Αιολικός ότι έχουν το πάνω χέρι και ότι θα παλέψουν μέχρι τέλος για το πρωτάθλημα. Ο Παναργειακός βέβαια θα μπορέσει να το πετύχει εφόσον καταφέρει να λύσει τα προβλήματα του και πιστεύω ότι θα το καταφέρει.

Από αυτές τις τρεις ομάδες , ποια σας έχει κάνει την μεγαλύτερη εντύπωση; 

Και οι τρεις ομάδες είναι πολύ καλές και διαθέτουν αξιόλογο ρόστερ. Για τον Παναργειακό δεν μπορώ να πω κάτι το ιδιαίτερο γιατί τον αντιμετωπίσαμε την πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος και ήταν ομάδα μιας εβδομάδας, όμως με βάση τους παίκτες που διαθέτει είναι καλή ομάδα. Όπως και η Σπάρτη που είναι επίσης δουλεμένη ομάδα και παρουσιάζει σταθερότητα. Τον Αιολικό τον περίμενα να είναι πιο κοντά στην κορυφή και να έχει περισσότερους βαθμούς.

Για συντοπίτισσα Δόξα Νέας Μανωλάδας, ποια είναι η άποψη σας όσον αφορά την πορεία της;

Η Μανωλάδα θα πήγαινε καλά ούτως η άλλως αφού έχει διοικητική σταθερότητα και το ρόστερ της είναι πάρα πολύ καλό για τα δεδομένα της κατηγορίας. Για εμένα δεν είναι έκπληξη η πορεία της και ίσως εάν είχε κάνει καλύτερη εκκίνηση στην αρχή των αγωνιστικών θα μπορούσε να πρωταγωνιστεί αυτή τη στιγμή.

Ποιο είναι το σύνολο που αποτελεί για εσάς την δυσάρεστη έκπληξη στον 3ο όμιλο;

Η δυσάρεστη έκπληξη είναι η Καλαμάτα και θεωρώ ότι κανείς δεν περίμενε να βρίσκεται τόσο χαμηλά. Είναι μια μεγάλη ομάδα σε μια πόλη που ο κόσμος διψάει για διακρίσεις και είναι λυπηρό που αγωνίζεται στην Γ’ Εθνική. Εύχομαι να λυθούν τα προβλήματα και να βρει το δρόμο της.

Ποιος ποδοσφαιριστής σου έχει κάνει μεγαλύτερη εντύπωση σε αυτές τις 12 αγωνιστικές;

Δεν έχω ξεχωρίσει κάποιον συγκεκριμένο παίκτη. Όλες οι ομάδες έχουν ποιοτικούς ποδοσφαιριστές και εγώ προσωπικά θα διάλεγα όχι μόνο έναν αλλά δυο και τρεις για να τους έχω στην ομάδα μου από το κάθε σωματείο. Δεν θα ήθελα να αναφερθώ σε κάποιον ποδοσφαιριστή συγκεκριμένα γιατί ίσως αδικήσω κάποιους άλλους

Τι περιμένετε για τη νέα σεζόν; 

Aυτό που ευχόμαστε και ελπίζουμε και πανω σε αυτό θα δουλέψουμε είναι να παρουσιαστούμε το ίδιο καλοί και ανταγωνιστικοί με την ίδια φιλοσοφία, διάθεση και όρεξη για δουλειά. Πιστεύω ότι επειδή η ομάδα αποτελείται από αξιόλογους παίκτες γιατί να μην συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό. Ο στόχος δεν αλλάζει βέβαια αφού σκοπός είναι η γρήγορη και άνετη παραμονή και ό,τι άλλο προκύψει είναι καλοδεχούμενο. Τέλος εύχομαι υγεία και ευτυχία σε όλο το κόσμο το νέο έτος και το 2016 πιστεύω να είναι μια σεζόν που ο Έλληνας θα χαμογελάσει περισσότερο