Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Συνέτριψε… για τα καλά την Πεύκη ο Χολαργός

Published

on

Χριστουγεννιάτικο πάρτι έστησε ο Χολαργός στο γήπεδο ‘Μαρσώ’ επικρατώντας με το εκκωφαντικό 6-1 της αγνώριστης Πεύκης. Οι ποδοσφαιριστές του Γιάννη Ταπραντζή ήταν εντυπωσιακοί, έπαιξαν εξαιρετικό ποδόσφαιρο και είχαν στους πρωταγωνιστές σχεδόν όλη την ενδεκάδα! Έτσι, έκλεισαν την χρονιά απολαμβάνοντας την μοναξιά της δεύτερης θέσης με 29 βαθμούς και στο -9 από τον Άγιο Ιερόθεο. Αντίθετα, δωδέκατη παρέμεινε εκ νέου η Πεύκη έχοντας 14 πόντους.

Στην διακύμανση του σκορ, ο Σπυρόπουλος άνοιξε τον δρόμο στο 28′ πετυχαίνοντας το μοναδικό τέρμα του πρώτου ημιχρόνου. Στο δεύτερο μισό ακολούθησε πραγματική καταιγίδα, όπως με το Καματερό για τους ‘κυανόλευκους’. Στο 49′ ο Πλεμμένος πέτυχε το 2-0 με πέναλτι που κέρδισε ο Κετσετζόγλου και στο 51′ ο ίδιος διαμόρφωσε το 3-0 χάρις την άψογη εκτέλεση φάουλ του. Στο 62′ ο Κετσετζόγλου με σπασμένα φρένα έγραψε το 4-0 και στο 73′ ο Ντζαβίδας ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 5-0. Αντίδραση και γκολ της τιμής για το νεανικό συγκρότημα του Γιώργου Κοϊντόση στο 89′ δια ποδός Ρούμπου, δύο λεπτά πριν ο Κετσετζόγλου πραγματοποιήσει το τελικό 6-1 μέσα σε αποθέωση.

Διαιτητές: Καλογερόπουλος Ι., Αθανασίου Γ., Λιαμπότης Μ.

Χολαργός (Γιάννης Ταπραντζής): Νικολάου, Καζάκος Α., Κατσαρός, Σπυρόπουλος, Στεργιάκος (76′ Αναστασόπουλος), Λυράς (46′ Ντζαβίδας), Χάλος (63′ Τασιούδης), Τζέλη, Κετσετζόγλου, Πλεμμένος, Καζάκος Π.

Πεύκη (Γιώργος Κοϊντόσης): Αρβανίτης, Κοκαβέσης, Μάλλης (67′ Θανάση), Ανδρέου (25′ λ.τρ. Σταματάκης), Μάτσος, Κουτούζης, Ζαφειράκης, Μπούρας, Ρούμπος, Ντοβλετάκης (55′ Βαντάμ), Πετράκης.