Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Συνέχεια με Δημητρούκα και Χαζίσα ο Θρίαμβος Αθηνών

Published

on

Κόντρα στην κακή οικονομική κατάσταση της χώρας μας και την αβεβαιότητα του μέλλοντος, ο Θρίαμβος Αθηνών συνεχίζει να ενισχύεται σημαντικά και να δείχνει ότι ο φετινός πήχης είναι αρκετά υψηλός. Ο σύλλογος της Δάφνης έφτασε τα επτά μεταγραφικά αποκτήματα μετά και την άφιξη των Νίκου Δημητρούκα (δεξιά) και Ορέστη Χαζίσα (αριστερά). Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες, από την ερχόμενη εβδομάδα θα υπάρξουν νέα μεταγραφικά αποκτήματα. Αναλυτικά οι ανακοινώσεις:

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Ο ΠΑΟ Θρίαμβος Αθηνών/Δάφνης ανακοινώνει δύο ακόμη μεταγραφές ποδοσφαιριστών για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο, τους Νίκο Δημητρούκα και Ορέστη Χαζίσα. Ο πρώτος είναι κεντρικός αμυντικός (γεννημένος στις 7/1/1992) και την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στην Α’ Πειραιά με την Ελλάδα Ποντίων, μετρώντας 23 συμμετοχές σε πρωτάθλημα και κύπελλο (1 γκολ). Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί επίσης στην ΑΕ Μεσολογγίου, στη Δόξα Σώστη (Κομοτηνή) και στον Άγιο Δημήτριο (Μπραχάμι). Όσον αφορά τον Ορέστη Χαζίσα (γεννημένος στις 20/3/1995) είναι μέσος και πέρυσι φόρεσε τη φανέλα της Θύελλας Αγίου Δημητρίου στην Α’ Αθηνών σκοράροντας 3 φορές και έχοντας αγωνιστεί συνολικά 1964’. Μπορεί να παίξει σαν «μικρός» και θεωρείται από τους πλέον ταλαντούχους στην ηλικία του στην Αθήνα. Ξεκίνησε από τις ακαδημίες του Εθνικού Αστέρα, ενώ έχει παίξει και σε Αστέρα 2004 και στον ΓΣ Καισαριανής. Η διοίκηση καλωσορίζει τους παίκτες και εύχεται μαζί τους να δούνε τον Θρίαμβο να πηγαίνει ψηλά!

Στις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής του Θριάμβου, ο Νίκος Δημητρούκας υπογράμμισε στο ThriamvosTV: «Έχω έρθει σε μία ιστορική ομάδα! Ελπίζω να πάνε όλα καλά και να πετύχουμε τους στόχους μας. Όσον αφορά τις διαφορές ανάμεσα στο ποδόσφαιρο του Πειραιά και της Αθήνας, είναι μεγάλες, αφού πιστεύω ότι στις ομάδες της ΕΠΣΑ η οργάνωση είναι σε καλύτερο επίπεδο. Έχω μάθει πολλά για την ομάδα, η οποία και έχει την τύχη να διοικείται από έναν σοβαρό επιχειρηματία, όπως είναι ο κ. Θεμελίδης που θέλει το καλό όλων των παικτών και φυσικά του Θριάμβου. Θα κάνουμε ότι μπορούμε για να κάνουμε ευτυχισμένο αυτόν, αλλά και τον κόσμο μας

Από την πλευρά του, ο Ορέστης Χαζίσας υπογράμμισε στο ThriamvosTV: «Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα στην οικογένεια που ονομάζεται Θρίαμβος, η οποία και έχει μεγάλη ιστορία. Ευχαριστώ πολύ τον πρόεδρο και τον προπονητή για την επιλογή τους και πιστεύω πως θα πάμε καλά. Είναι πρόκληση για μένα το να παίξω σε μία ομάδα όπως είναι ο Θρίαμβος. Πάνω απ’όλα πρέπει να είμαστε οικογένεια για να πετύχουμε».