Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Συναρπαστικό ματς στη Χωράφα, 2-3 η Αργυρούπολη

Published

on

Πολύ ωραίο παιχνίδι πραγματοποιήθηκε στο Περιστέρι, με την Αργυρούπολη να παίρνει δύσκολη νίκη κόντρα στον Άγιο Ιερόθεο. Οι γηπεδούχοι θα μπορούσαν να γλιτώσουν την ήττα με ισοπαλία αλλά η άμυνα των ”πορτοκαλί” άντεξε.

Το παιχνίδι ήταν ντέρμπι από την αρχή. Μόλις στο 3′ ο Μπέρτσιας με εντυπωσιακό ψηλοκρεμαστό σουτ κρέμασε τον Λεβέντη και έδωσε το προβάδισμα στους κιτρινόμαυρους. Πέντε λεπτά αργότερα ο Υφαντής σέντραρε και ο Κοκκινέλης εκτέλεσε ψύχραιμα τον εξερχόμενο Μηλιώνη για το 1-1 ενώ στο 32′ ήρθε το 1-2 με τραγικό λάθος της άμυνας του Ιεροθέου όταν ο Νίκος Παπαντωνάκης εκτέλεσε δυνατά πλάγιο στην καρδιά της περιοχής, ο Μηλιώνης έχασε την μπάλα στην έξοδο του, ο Ντεντόπουλος έκανε λάθος κοντρόλ και η μπάλα επαναπαύτηκε στα δίχτυα. Ο Σχίζας στο 42′ καταλόγισε σωστά πέναλτι του Μανώλη Παπαντωνάκη στον Καλλιπολίτη αλλά ο Μπέρτσιας νικήθηκε εντυπωσιακά από τον Λεβέντη. Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με το συγκρότημα του Ισίδωρου Σταυριανού μονίμως στην επίθεση. Στο 55′ ο Μπέρτσιας πήρε την κεφαλιά, ο Λεβέντης έσωσε εντυπωσιακά και ο Παλόγλου πρόλαβε την μπάλα πάνω στην γραμμή ενώ στο 62′ πάλι ο υψηλόσωμος φορ αστόχησε από κοντά ύστερα από λάθος έξοδο του Λεβέντη. Στο 69′ ο Μπιρμπίλη έσπρωξε λίγο τον Ζουμπουρλή, ο Σχίζας έδειξε την άσπρη βούλα και ο Στεφανουδάκης έγραψε το 1-3 κόντρα στη ροή του ματς. Οι γηπεδούχοι πίεσαν ξανά και στο 81′ ο Καραγεώργος με καρφωτή κεφαλιά ύστερα από σέντρα του Πανούση μείωσε σε 2-3, χωρίς όμως οι κιτρινόμαυροι να πετύχουν την ανατροπή στο τέλος με τον Ντεντόπουλο κόντρα στους πολύ καλούς νεοφώτιστους. Δύσκολο παιχνίδι για τον διαιτητή Σχίζα που έκανε ορισμένα λάθη. Μαζί του οι Γούναρης και Δεληθοδωρής.

Άγιος Ιερόθεος (Ισίδωρος Σταυριανός): Μηλιώνης (46′ λ.τρ. Μυλωνάς), Οικονόμου, Παπαχρηστόπουλος (65′ Διονυσόπουλος), Ντεντόπουλος, Μπιρμπίλη, Κουμπούλης, Μπέρτσιας, Καλλιπολίτης (C), Καραγεώργος, Πανούσης, Νταβιώτης (57′ Κρεμύδας).

Αργυρούπολη (Βασίλης Λεβέντης): Δ. Λεβέντης, Χιόνης, Ν. Παπαντωνάκης (58′ Μπουσουλόπουλος), Ε. Παπαντωνάκης, Παλόγλου (C), Ντούβλης, Α. Λεβέντης, Υφαντής, Μένταυλος (46′ Ζουμπουρλής), Κοκκινέλης, Στεφανουδάκης (74′ Κορκολής).

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply