Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Συναρπαστικό παιχνίδι στο Ίλιον

Published

on

Συναρπαστικό παιχνίδι έγινε στο Ίλιον, όπου ο Ολυμπιακός Λιοσίων επικράτησε 2-1 των Αγίων Αναργύρων. Ο αγώνας ήταν πολύ καλός από πλευράς φάσεων, ρυθμού και ενδιαφέροντος αφού αναμετρήθηκαν δύο αρκετά ποιοτικές ομάδες και άφησαν ικανοποιημένους όσους το παρακολούθησαν. Οι δύο προπονητές είδαν αρκετά πράγματα στον αγωνιστικό χώρο και εμφανίστηκαν αισιόδοξοι για την συνέχεια. Ο τεχνικός των ‘ερυθρολεύκων’, Θανάσης Ψύλλιας, είδε τους παίκτες του πειθαρχημένους, τακτικά προσηλωμένους και αρκετά ενεργούς, δείχνοντας να ξεπερνούν την κούραση. Από την άλλη πλευρά, οι ‘κυανέρυθροι’ του Ανδρέα Μαντζούνη έδειξαν ξανά καλά στοιχεία, πίεσαν και προσπάθησαν για την ισοφάριση, όμως στο δεύτερο ημίχρονο εμφάνισαν αδυναμία στα σωστά τελειώματα.

Στην διακύμανση του σκορ τώρα, το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε χωρίς τέρματα. Στην επανάληψη όμως, οι δύο ιστορικοί σύλλογοι της Αθήνας ξεδιπλώθηκαν και πρώτος ο Ολυμπιακός άνοιξε το σκορ. Ο νεαρός Παπαθεοδώρου λίγο μετά την σέντρα έφυγε στην επίθεση και κρεμώντας τον Καραμαλίγκα άνοιξε το σκορ. Οι φιλοξενούμενοι πίεσαν για την ισοφάριση και τρία λεπτά αργότερα ο Μυστρίδης εκμεταλλεύτηκε την σύγχυση στα καρέ του Στουραΐτη για να ισοφαρίσει σε 1-1 από κοντά. Το τελικό 2-1 σφραγίστηκε στο 70′ από φάουλ του Μιρτσέα και κεφαλιά του Κωνσταντινίδη από δύσκολη θέση.

Ολυμπιακός (Θανάσης Ψύλλιας): Στουραΐτης, Δούκας, Παπαδόπουλος, Μηλιώνης, Σαξανίδης, Γιάκας, Μελέτης, Καμαριάρης, Παπαθεοδώρου, Μιρτσέα, Κίτσιος. Στο Β’ μισό αγωνίστηκαν και οι: Τεννές (65′), Αυγέρης, Βαλάκος, Ξενάκης, Κωνσταντινίδης, Δασκαλάκης, Μπέκος, Ντατσιωνάκης.

Ένωση (Ανδρέας Μαντζούνης): Σαράντης, Βυζανιάρης, Γεωργίου, Λώλο, Κοκότης, Κοσμάς, Πλεξίδας, Στραβοκέφαλος, Δημαράς, Ρούσεφ, Κοντογουλίδης. Στο Β’ μισό αγωνίστηκαν και οι: Καραμαλίγκας (75′ Μηνούτσης), Άλβαρο, Μυστρίδης, Γεωργούλης, Κάτρης, Σερδενές, Τούρλας, Ζουλιάνο, Τσίμος, Καλογριάς, Υπό Δοκιμή.