Connect with us

Γ Εθνική

Συνεπής ο Δήμος Μεγαρέων για γήπεδο

Εργασίες για χλοοτάπητα

Published

on

Συνεπής η Δημοτική Αρχή στην τήρηση των δεσμεύσεών της, στέκεται κοντά στα αθλητικά σωματεία έμπρακτα και με ουσιαστικές παρεμβάσεις στις αθλητικές υποδομές.

Μετά τις παρεμβάσεις στο Δημοτικό Αθλητικό Συγκρότημα Μεγάρων και τις εγκαταστάσεις του κλειστού στην Νέα Πέραμο σειρά έχει το Δημοτικό Γήπεδο Ποδοσφαίρου Μεγάρων.

Στα πλαίσια της αποκατάστασης του αγωνιστικού χώρου, ξεκίνησαν οι εργασίες σποράς νέου χλοοτάπητα με προοπτική να παραδοθεί σε χρήση στα μέσα του Φθινοπώρου. Τις παρεμβάσεις στον αγωνιστικό χώρο θα ακολουθήσουν αντίστοιχες στις κτιριακές υποδομές ώστε να ανταποκρίνονται στις προδιαγραφές της διοργανώτριας αρχής του πρωταθλήματος.

Η διοίκηση Ιωάννη Μαρινάκη, παρά τις χωρίς προηγούμενο δυσκολίας οικονομικές συνθήκες τις οποίες αντιμετωπίζει η χώρα και ο Δήμος Μεγαρέων, ανταποκρίνεται κατά το μέγιστο δυνατό στα αιτήματα των αθλητικών σωματείων.

Ιδιαιτέρως συμπαρίσταται στον ιστορικό ποδοσφαιρικό Σύλλογο «Βύζας», το όνομα του οποίου έχει συνδεθεί με την πρόσφατη αθλητική ιστορία της πόλης των Μεγάρων και αθλητές του υπήρξαν πρότυπα στις μετέπειτα γενιές όχι μόνο σε τοπικό αλλά και σε εθνικό επίπεδο.

Ήδη η σπορά του χλοοτάπητα έχει ολοκληρωθεί και οι εργασίες συνεχίζονται σύμφωνα με τον προγραμματισμό ώστε το έργο να παραδοθεί έγκαιρα.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply