Connect with us

5ος Όμιλος

Συνεργασία ΑΕ Μοσχάτου με τον Καρδιολόγο, κ. Σπυρίδων Κούρτη

Published

on

Η ΑΕ Μοσχάτου έχει την χαρά και την τιμή να ανακοινώσει τη συνεργασία της με τον εξαιρετικό επιστήμονα, Καρδιολόγο, κο Σπυρίδων Κούρτη.
Μία ακόμα σημαντική κίνηση από την ομάδα μας η οποία ,πέρα από το αγωνιστικό κομμάτι , θωρακίζει και την υγεία των αθλητών επιτυγχάνοντας τις καλύτερες δυνατές συνεργασίες με τους κορυφαίους στο είδος τους .

Ο κος Κούρτης είναι Διευθύνων Σύμβουλος και διαχειριστής της Ιατρικής Εταιρείας <<Καρδιοανάλυσις >> Καρδιολογικό – Αρρυθμιολογικό – Υπερηχογραφικό Κέντρο Νέας Σμύρνης.

-Διευθυντής Καρδιολογικού τμήματος Διαγνωστικοί Κέντρου << Ιατρική Διάσταση – Ευρωιατρική >> Βάρη ( σπινθηρογραφήματα καρδιάς ) .
-Συνεργάτης αιμοδυναμικού εργαστηρίου Ιατρικού Κέντρου Αθηνών.

Η πορεία του στον χώρο

Εκπαίδευση: Ειδίκευση στην Γενική Ιατρική στο Γενικό Νομαρχιακό Νοσοκομείο Ρόδου (1997-2000)

Υπηρεσία Υπαίθρου στο ΚΥ Σχηματαρίου (2000-2001).

Ειδίκευση στην Παθολογία και Παθολογική Ογκολογία στο Γενικό Ογκολογικό Νοσοκομείο Κηφισιάς <<Άγιοι Ανάργυροι >> (2002-2004)

Ειδίκευση στην Κλινική Καρδιολογία στο Γενικό Νομαρχιακό Νοσοκομείο Πατρών << Άγιος Ανδρέας >> (2004-2006)

Εξειδίκευση σε καρδιολογικό υπέρηχο, νέες τεχνικές υπερήχων ( ιστικό doppler , stress echo , διοισοφάγειο υπέρηχο ).

Εξειδίκευση στην επεμβατική καρδιολογία (στεφανιογραφία, αγγειοπλαστική, δεξιός καθετηριασμός, σύγκλιση μεσοκολπικών ελλειμμάτων, βαλβιδοπλαστική).

Εξειδίκευση στην αρρυθμιολογία, ηλεκτροφυσιολογία και εμφύτευση βηματοδοτών και απινιδωτών στο Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών << Ιπποκράτειο >> ( 2006-2007).

Εκπαίδευση στο εξωτερικό: Επεμβατική καρδιολογία στις ΗΠΑ Cleveland Foundation Clinic Αρρυθμιολογία στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Νάπολη Ιταλίας, υπό την διεύθυνση του PHD Pappone Carlo και στην Πανεπιστημιακή Καρδιολογική του Μονπελιέ στη Γαλλία.