Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Δ.Α.

Συνεργασία με το Δίκτυο Σχολών Talent City FC η Ζωφριά

Published

on

Η ακαδημία του Αθλητικού Ομίλου Ζωφριάς επιστρέφει… Αναγεννιέται, με στόχο να υπηρετήσει το λόγο της δημιουργίας της, να προσφέρει διέξοδο στα παιδιά του δήμου Φυλής και όλης της Δυτικής Αττικής, διδάσκοντας τις αξίες του πολιτισμού και του αθλητικού ιδεώδους.

Η διοίκηση του Αθλητικού Ομίλου Ζωφριάς βρίσκεται στην ευτυχή θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με το Δίκτυο Σχολών της Ακαδημίας Talent City FC, με έδρα το Ρέντη. Και κάπως έτσι η εκπαίδευση στον «βασιλιά των σπορ» αλλάζει, καινοτομεί και πρωτοπορεί!

Ο πρώην διαιτητής της ΕΠΣΔΑ και μέλος στο team του Α.Ο. Αιγάλεω, Γιώργος Δημητρακόπουλος αποτελεί τον ιθύνοντα νου αυτής της προσπάθειας που για να λειτουργήσει επιτυχώς χρειάζεται την άμεση συνέργεια το ίδιο ικανών ανθρώπων και επιστημόνων. Ένας από αυτούς είναι ο Μιχάλης Γκιτάκος, προπονητής ΤΕΦΑΑ, εκ των ιδρυτών και τεχνικός διευθυντής της Ακαδημίας Talent City FC και ο Βαγγέλης Θώδος, επίσης από τους ιδρυτές, που εξειδικεύεται στην ενδυνάμωση και το personal training, ως πρώην πρωταθλητής κόσμου στο tae kwon do και στέλεχος της Εθνικής Ελλάδας. Η ακαδημία μας διαθέτει επίσης το απαραίτητο ιατρικό προσωπικό το οποίο απαρτίζουν ο Ορθοπεδικός Παναγιώτης Κοντοβαζαινίτης και ο Γενικός Χειρουργός Γιαννούλης Πρωτόπαπας, καθώς και ο Ασφαλιστικός Σύμβουλος Αθανάσιος Κοσσύφης.

Η ακαδημία του Α.Ο.Ζωφριάς θα διαθέτει εσωτερικό κανονισμό λειτουργίας. Θα συμμετέχει στα ηλικιακά πρωταθλήματα της ΕΠΣΔΑ, καθώς σε εποχικά τουρνουά, καταρτίζοντας ένα αγωνιστικό πρόγραμμα που θα προσομοιάζει αυτό μιας κανονικής ομάδας.

Μεταξύ των πολλών παροχών που προβλέπονται είναι:
– Δωρεάν ιατρικός έλεγχος για την απόκτηση της Κάρτας Υγείας Αθλητή.
– Παρουσία νοσηλευτή σε κάθε προπόνηση και αγώνα.
Προπόνηση με ειδικά, νέας τεχνολογίας, μέσα (ιμάντες κ.λπ.).
– Προπόνηση ατομικής βελτίωσης αθλητή.
– Ειδικές προπονήσεις για τους τερματοφύλακες, κατόπιν συνεννόησης με τους προπονητές.

Ακόμα, καθ’ όλη τη διάρκεια της αγωνιστικής σεζόν πολλές εκπλήξεις θα περιμένουν τους αθλητές, όπως η γνωριμία με βετεράνους ποδοσφαιριστές που έχουν γράψει ιστορία στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Κι όλα αυτά με μηνιαία συνδρομή 30 ευρώ και με δωρεάν τον πρώτο και τον τελευταίο μήνα!

Οι προπονήσεις θα γίνονται αποκλειστικά στο γήπεδο του Καματερού και στους βοηθητικούς του χώρους, ενώ πρόθεσή μας αποτελεί η δημιουργία στην ακαδημία και τμήματος κορασίδων.

– Εγγραφές από 5-17 ετών!

Τηλέφωνα επικοινωνίας:

• Γιώργος Δημητρακόπουλος: 6906632553
• Μιχάλης Γκιτάκος: 6940745585
• Γιώργος Γκούβρας: 6987236120
• Μιχάλης Βάνας: 6972858825