Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Α.

Συνεργασία της ΑΕ Μεταμόρφωσης με την ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης

Published

on

Με δελτίο τύπου που εξέδωσε η διοίκηση της ΑΕ Μεταμόρφωσης, έκανε γνωστή την έναρξη της συνεργασίας με την ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης.

Αναλυτικά…

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Το Δ.Σ της Α.Ε Μεταμόρφωσης βρίσκεται στην ευχάριστη θέση και ανακοινώνει, την έναρξη συνεργασίας σε επίπεδο Ακαδημιών (τμήματα υποδομών) με τον ιστορικό σύλλογο ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης.
Κατόπιν συντονισμένων ενεργειών των ανθρώπων της Α.Ε.Μ, οι υπεύθυνοι του Απόλλωνα Σμύρνης, εντάσσουν στο δίκτυο των ομάδων που συνεργάζονται και τον δικό μας σύλλογο.
Με σεβασμό και τιμή στην πολύχρονη ιστορία της “Ελαφράς Ταξιαρχίας” θα συμμετέχουμε ενεργά στη νέα αυτή προσπάθεια, που έχει ως στόχο και σκοπό την αναβάθμιση και καταξίωση των υποδομών μας, καθώς και την πρόοδο των μικρών μας αθλητών.
Ο Απόλλων Σμύρνης που φέτος επανήλθε στην μεγάλη κατηγορία της Σούπερ Λίνγκ εδώ και παρά πολλά χρόνια αποτελεί υπόδειγμα λειτουργίας, εξέλιξης και προόδου στις υποδομές, αφού δημιουργεί συνεχώς νέα ταλέντα και συνεχίζει να «εξάγει» ποδοσφαιριστές σε όλες τις μεγάλες ΠΑΕ της χώρας αλλά και όχι μόνο.
Η πορεία στο χώρο του επαγγελματικού ποδοσφαίρου του πρώην διεθνή Απολλωνιστή Λευτέρη Βελεντζα, υπεύθυνου σήμερα των Ακαδημιών και του Προέδρου κ. Έκτορα Μονεμβασιωτη, είναι οι καλύτερες διαπιστεύσεις για το επιτυχές του όλου εγχειρήματος, αφούν κρατούν τα ηνία της ιστορικής αυτής ομάδας και την καθοδηγούν με ιδιαίτερη επιτυχία.
Ο ακριβής τρόπος συνεργασίας καθώς και αναλυτικότερες διευκρινήσεις και λεπτομέρειες, θα ανακοινωθούν τις επόμενες μέρες.
Η Α.Ε.Μ. με σταθερότητα στην πορεία της, συμμετέχοντας και παρακολουθώντας τις σύγχρονες ποδοσφαιρικές εξελίξεις, με γνώμονα την ιστορία της, ήταν και είναι η Μεγαλύτερη και Ιστορικότερη Ομάδα της Μεταμόρφωσης.
Εξελίσσεται δημιουργικά σε όλους τους τομείς και ειδικά στις Ακαδημίες αφού κύριος στόχος είναι η προώθηση όλο και περισσότερων μικρών ποδοσφαιριστών τόσο στην Α’ ομάδα, όσο και σε μεγαλύτερους συλλόγους ανωτέρων κατηγοριών.
Σεβασμός και θερμές ευχαριστίες στον Απόλλωνα Σμύρνης, την ιστορική Ελαφρά Ταξιαρχία!
ΜΙΑ ΠΟΛΗ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ
ΜΟΝΟ ΑΕ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ