Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Συνεργασία της Ελπίδας Αγίων Αναργύρων με τον Ανδρέα Πισκοπάκη

Published

on

Το ακόλουθο δελτίο τύπου εξέδωσε η Ελπίδα Αγίων Αναργύρων…

Το ενδιαφέρον μας για τα μέλη του ΑΟ ΕΛΠΙΣ ΑΓΙΩΝ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ εκδηλώνεται μέσα από τη διάθεση μας να προσφέρουμε στο σύλλογο μας τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες. Στο πλαίσιο αυτό είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε τη συνεργασία μας με την Ορθοπεδική Κλινική Αθλητικών Κακώσεων του Ιατρικού Κέντρου Αθηνών, υπό τον διευθυντή Δρ. Πισκοπάκη.

 

Για την σεζόν 2022-23 θα παρέχεται πλήρης ορθοπεδική κάλυψη και μυοσκελετικός έλεγχος των αθλητών μας. Με την υπηρεσία αυτή, η ομάδα μας είναι σε θέση να προσφέρει σωστή αντιμετώπιση στους τραυματισμούς των παικτών μας και κατάλληλο σχεδιασμό στο πρόγραμμα αποκατάστασης και πρόληψης. Η ιατρική κάλυψη των μελών μας κατά την αγωνιστική περίοδο θεωρείται ζωτικής σημασίας.

 

Οι αρχές της ομάδας μας, καθώς και το ενδιαφέρον των μελών της για την σωστή λήψη αποφάσεων, ανέδειξε την ανάγκη για μια αξιόλογη συνεργασία με την Ορθοπεδική κλινική αθλητικών κακώσεων υπό τον Δρ. Πισκοπάκη Ανδρέα (Ιατρικό Αθηνών Αμαρούσιο). Μέσα σε αυτά τα πλαίσια, θα παρέχεται μυοσκελετικός έλεγχος των αθλητών, με προοπτική σχεδιασμού ενός κατάλληλου διαμορφωμένου προγράμματος προπόνησης στην διάρκεια της ποδοσφαιρικής σεζόν.

 

Για περισσότερες πληροφορίες για την συνεργασία με τον Δρ. Πισκοπάκη:

 

email: piskopakis@gmail.com

 

τηλέφωνο: 2106107101