Connect with us

stoplekto

Συνεργασία του Αίαντα Σαλαμίνας με τον ΑΣ Ολύμπικο  στις Ακαδημίες

Published

on

΄ Ο Α.Σ. ΄΄ΑΙΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΄΄ και ο ΄΄ Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙΚΟ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΄΄  βρίσκονται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν την έναρξη συνεργασίας τους σε επίπεδο Ακαδημιών Ποδοσφαίρου.

Η Διοίκηση του ιστορικότερου Συλλόγου της Σαλαμίνας του ΄΄Αίαντα Σαλαμίνας΄΄ και η Διοίκηση της Αρχαιότερης Ακαδημίας του Νησιού μας του ΄΄Ολύμπικο Σαλαμίνας΄΄, νιώθουν ιδιαίτερη τιμή και χαρά για αυτήν την ιστορικής σημασίας συνεργασία.

Η Ακαδημία μας θα απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 5-15 ετών, και η έδρα μας θα είναι οι Αθλητικές Εγκαταστάσεις ΄΄S.OLYMPICO ΄΄ έναντι του Κέντρου Υγείας Σαλαμίνας. Ευελπιστούμε να φιλοξενήσουμε στο Γήπεδο μας  με συνθετικό Χλοοτάπητα τελευταίας γενιάς και με άριστες κτιριακές Εγκαταστάσεις, παιδιά με όνειρα και φιλοδοξίες υπό την καθοδήγηση υπεύθυνων ΔΙΠΛΩΜΑΤΟΥΧΩΝ προπονητών, στελεχώνοντας στο μέλλον την Ανδρική ομάδα του ΑΙΑΝΤΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ !

Κοινός στόχος και φιλοσοφία μας για τα παιδιά, θα είναι η διασκέδαση και η επιδίωξη της ενασχόλησης τους με το άθλημα του Ποδοσφαίρου, αποκτώντας έτσι την κατάλληλη κοινωνική και αθλητική εκπαίδευση για το ΜΕΛΛΟΝ.

Ευχή όλων μας για μία άρτια, αμοιβαία και εποικοδομητική συνεργασία ! ΄΄

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply