Connect with us

Υποδομές

Συνεργασία του RESPECT CUP με την SOCCERFAMILY

Published

on

Σε μια ακόμη πρωτοποριακή κίνηση προχώρησε το Respect cup, ανακοινώνοντας την έναρξη της συνεργασίας με την SOCCERFAMILY.

Αναλυτικά το Δελτίο Τύπου…

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ RESPECTCUP-SOCCER FAMILY
Βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την έναρξης της συνεργασίας του RESPECT CUP με τη SOCCERFAMILY, με σκοπό την παροχή καινοτόμων και εξειδικευμένων υπηρεσιών και με γνώμονα πάντα την αξιοπιστία, την ποιότητα και την ασφάλεια όλων των διοργανωθέντων ετήσιων ποδοσφαιρικών πρωταθλημάτων και εποχιακών μας τουρνουά. Κοινό όραμα των δύο εταιρειών αποτελεί η παροχή μιας άψογης αθλητικής εμπειρίας τόσο για τα παιδιά και τους γονείς όσο φυσικά και για τις ακαδημίες.

Η συνεργασία μας με την SOCCERFAMILY θα συμβάλλει ακόμα περισσότερο στην υλοποίηση των στόχων μας, παραμένοντας πιστοί στις αρχές μας και στην ισχυρή επιθυμίας μας για υλοποίηση αξιόλογων ποδοσφαιρικών διοργανώσεων, επενδύοντας ταυτόχρονα και σε μια εταιρεία που έχει τη δυναμική συνεχώς να εξελίσσεται στον κλάδο των νέων τεχνολογιών και mobile εφαρμογών.

Από τον Σεπτέμβρη λοιπόν, με την έναρξη της νέας αγωνιστικής χρονιάς, ξεκινάμε τη λειτουργία του SoccerFamily app (για κινητά τηλέφωνα και τάμπλετ με Android ή iOS λειτουργικό). Σκοπός αυτής της καινοτόμου εφαρμογής είναι αφενός η επίτευξη μεγαλύτερης αξιοπιστίας και ασφάλειας κάθε ποδοσφαιρικής διοργάνωσης, μέσω της υποχρεωτικής λειτουργίας του ηλεκτρονικού πιστοποιητικού ταυτοποίησης αθλητή και της ηλεκτρονικής κάρτα υγείας αθλητή που παρέχει, και αφετέρου η ευκολότερη, γρηγορότερη και πληρέστερη ενημέρωση των χρηστών (αθλητές/παιδιά, γονείς, ακαδημίες). Παράλληλα η εφαρμογή δίνει τη δυνατότητα για λήψη αυτόματων ειδοποιήσεων στο κινητό τηλέφωνο του χρήστη, τη στιγμή ακριβώς που η εκάστοτε πληροφορία καταχωρείται από την διοργανώτρια αρχή του RESPECT CUP και την ακαδημία.

Μέσω του SoccerFamily app, οι χρήστες μπορούν ενδεικτικά να πληροφορούνται για:

· Τους επόμενους αγώνες των τμημάτων κάθε ακαδημίας με τις ημέρες και ώρες τέλεσης αγώνων, online χάρτες γηπέδων, λογότυπα ομάδων κ.α.

· Τα αποτελέσματα και τα στατιστικά όλων των αγώνων (τελικό σκορ, ημίχρονο, σκόρερς, κίτρινες και κόκκινες κάρτες, κ.α.)

· Τις αποστολές των ομάδων ανά τμήμα

· Τις ανακοινώσεις της κάθε ακαδημίας (τακτικές και έκτακτες)

· Τα παρουσιολόγια – απουσιολόγια προπονήσεων

· Τα προσωπικά μηνύματα σε γονείς ή γκρουπ γονέων (π.χ. αλλαγή ώρας προπόνησης ή ακύρωση αγώνα ενός τμήματος)

· Τα αναλυτικά στατιστικά των παικτών

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στο soccerfamily.gr