Connect with us

stoplekto

Συνεστίαση με  φιέστα στη Χαραυγή…

Published

on

Σε φιέστα μεταβλήθηκε η συνεστίαση που παρέθεσε η διοίκηση της Χαραυγής για τη λήξη της αγωνιστικής περιόδου. Μια περίοδος που βρήκε την ομάδα να τερματίζει τρίτη στη Γενική κατάταξη του πρωταθλήματος μιας χρονιάς ιδιαίτερα επιτυχημένης  για τον σύλλογο τηρουμένων των αναλογιών . Ποδοσφαιριστές αλλά και παράγοντες της ομάδας άναψαν βεγγαλικά πέταξαν φωτοβολίδες δημιουργώντας μια εκρηκτική και πανηγυρική ατμόσφαιρα.
Αποδείχτηκε λοιπόν για μια ακόμα φορά ότι η Χαραυγή αποτελεί μια όμορφη οικογένεια , όπως επισήμαναν τόσο ο πρόεδρος Νίκος Σίμος όσο και ο αντιπρόεδρος Νίκος Παπανικολάου .

*Είχαμε την ευκαιρία να συζητήσουμε με τον επιτυχημένο τεχνικό της ομάδας Σταύρο Τζαναβάρα . Ένα σοβαρό παιδί αλλά και καταρτισμένο προπονητή , που κατάφερε  με τον χαρακτήρα του και κυρίως με τις γνώσεις του να κερδίσει τους ποδοσφαιριστές, τους παράγοντες αλλά και τον κόσμο της ομάδας .

Στη συνομιλία που είχαμε μαζί του ο Στ. Τζαναβάρας  παραδέχτηκε την πολύ καλή δουλειά που είχε κάνει ο προκάτοχος του Αχιλλέας Ανδριανάκης . Τόνισε χαρακτηριστικά:
« Η ομάδα ήταν πολύ καλά δουλεμένη από τον Αχιλλέα και αυτό με  βοήθησε πολύ. Απλά στο διάστημα που η Χαραυγή ήταν  χωρίς προπονητή δεν είχε πλέον ρυθμό.

Πιστεύω ότι στη συνέχεια κάναμε ότι ήταν δυνατόν για να φτιάξουμε ένα καλοδουλεμένο σύνολο. Αυτό που προσπάθησα περισσότερο ήταν να παίζουν όλα τα παιδιά πάνω από όλα για την ομάδα και όχι για τον εαυτό τους. Συζήτησα μαζί τους και το κατάλαβαν.

Νομίζω ότι τα κατάφερα στο θέμα αυτό . Όσον αφορά τα αγωνιστικά χρησιμοποιήσαμε τρόπους  για να παίξουμε με διάφορα συστήματα . Τα παιδιά τα αφομοίωσαν. Το πιο σημαντικό πάντως είναι ότι έδειξαν φοβερό πάθος .

Αυτό φάνηκε ιδιαίτερα στο παιχνίδι με τον Καραβά . Όπου η Χαραυγή παρότι αγωνιζόταν για μια και πλέον  ώρα με δέκα παίκτες κατάφερε να πάρει τη νίκη. Αξίζουν λοιπόν συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για την μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλαν»…