Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Α.

Συνεχίζει αήττητος ο Ατρόμητος Χαλανδρίου, 3-2 εκτός σε θρίλερ τον Κολωνό

Published

on

Σε ένα τρομερό παιχνίδι που είχε απίστευτες εναλλαγές συναισθημάτων, ο Ατρόμητος Χαλανδρίου επικράτησε με 3-2 εκτός έδρας επί του Κολωνού και παραμένει αήττητος.

Εφτασε έτσι τους 11 βαθμούς, ενώ ο Κολωνός έμεινε στους 6.

Στο 20′ ο Αναγνώστου έκανε το 0-1, σκορ με το οποίο έληξε το πρώτο μέρος.  Οι γηπεδούχοι μπήκαν πολύ δυνατά στο 2ο μέρος και έφτασαν στην ανατροπή πολύ γρήγορα, αφού στο 47′ ο Σκεύης με πέναλτι έκανε το 1-1, ενώ στο 50′ ο Γκόλιας πέτυχε το 2-1. Ομως στο 58′ ο Κολωνός έμεινε με 10 παίχτες αφού αποβλήθηκε ο Δαρζέντας με 2η κίτρινη, και στο 68′ ο Αφεντουλίδης ισοφάρισε σε 2-2. Στο 85′ ο Κολωνός κέρδισε και νέο πέναλτι με τον Σκεύη να εκτελεί και πάλι, αλλά αυτή τη φορά ο Κολαζάς απέκρουσε. Στο 89′ ήρθε το σοκ για τους γηπεδούχους, όταν ο Τουμαζάτος με εκπληκτικό μακρινό σουτ διαμόρφωσε το τελικό 2-3.

ΚΟΛΩΝΟΣ (Παναγιώτης Καλαϊτζίδης): Ροκανάς, Χριστόπουλος, Ίμπρο, Χριστοφόρου, Τοσούνι (50′ Τζίλιος), Δαρζέντας, Λουφάκης (84′ Φίλης), Ράσα, Γκιόλας (62′ Οντάτζης), Σκεύης, Παππάς.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ (Ηλίας Μπλάνας): Κολαζάς, Μεσούλι, Αφεντουλίδης, Αναγνώστου, Παπάζογλου (59′ Κατσαρώνης), Σφακάκης, Ταμπάκος (83′ Πατέρας), Τουμαζάτος, Αναγνώστου (59′ Φιλιππίδης), Χονδρογιάννης, Σταφυλοπάτης (73′ Μπατσιάκος).