Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Συνεχίζει δυναμικά ο ΑΟ Περιστερίου

Published

on

Συνεχίζεται κανονικά η προετοιμασία των παικτών του ΑΟ Περιστερίου για τον αγώνα κόντρα στο Χαλάνδρι. Με δηλώσεις του stoplekto.gr ο προπονητής της ομάδας Σάκης Σάσσαλος δηλώνει ικανοποιημένος από την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του μέχρι τώρα. Ο ίδιος και οι παίκτες του έχουν αφήσει πίσω την ισοπαλία με τα Σούρμενα και θέλουν την νίκη στον Σαββατιάτικο αγώνα που θα λάβει χώρα στο γήπεδο Ηφαίστου.

 

Αναλυτικά για τον αγώνα με τα Σούρμενα δήλωσε: ”Στον αγώνα με τα Σούρμενα ήμασταν καλύτεροι σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού. Κάναμε πολλές φάσεις για να πάρουμε την νίκη αλλά δεν τις αξιοποιήσαμε, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, με αποτέλεσμα να δεχτούμε το γκολ στο δεύτερο ημίχρονο. Είμαι ικανοποιημένος από τα παιδιά και την προσπάθεια τους αλλά τώρα κοιτάμε τον αγώνα με το Χαλάνδρι. Συνεχίζουμε την προσπάθεια μας για να υλοποιήσουμε τους στόχους μας. Τα παιδιά δουλεύουν σκληρά.”

 

Επιπλέον για την διαιτησία ανέφερε ότι: ”Δεν θέλω να αναφερθώ στην διαιτησία του αγώνα. Προσωπικά έχω εμπιστοσύνη στην Αθηναϊκή διαιτησία. Δεν θέλω να μας χαριστεί κανείς. Μόνοι μας θα πετύχουμε τον στόχο μας και με όλους τους αγώνες στο 50-50.”

 

Μοναδική απουσία για τον Σάκη Σάσσαλο ο τραυματίας, από την περσινή σεζόν, Χρήστος Πλέστης. Ο αγώνας με το Χαλάνδρι αρχίζει στις 16.30 ώρα και το stoplekto.gr θα είναι εκεί για να σας ενημερώσει σχετικά με την έκβαση του αγώνα.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply