Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Συνεχίζει ‘καυτός’ ο Νταουτάι

Published

on

Η έλευση του Βαγγέλη Ιντζέκαρου έχει δώσει ώθηση τον Ανδρέα Νταουτάι που σκοράρει κατά ριπάς και οδηγεί την Αγία Παρασκευή από νίκη σε νίκη. Σήμερα έφυγε με το διπλό από τον Άγιο Δημήτριο κόντρα στην τοπική Θύελλα χάρις το 1-0 που διαμορφώθηκε στο 70′. Ο Ανέστης Αλευρής σέντραρε και ο έμπειρος επιθετικός σκόραρε με κεφαλιά νικώντας τον Καταχανάκη. Στις καθυστερήσεις, ο Νταουτάι ήταν ξανά ο πρωταγωνιστής, αλλά αυτή την φορά αρνητικός καθώς έστειλε άουτ το πέναλτι που κέρδισε ο Τσοπανάκος στο 93′. Σε άλλες φάσεις, ο Παπαδόπουλος έβγαλε την μπάλα πάνω στην γραμμή από προσπάθεια του Κράσι που πέρασε και τον τερματοφύλακα στο 30′. Το τελικό 1-0 έφερε την Santa έβδομη έχοντας 11 πόντους, ενώ οι ‘κυανόλευκοι’ έχουν 6 βαθμούς στην 14η θέση.

Διαιτητές: Γρίμμας Ε., Βασιλάκης Χ., Γούναρης Π.

Θύελλα (Τάσος Τασιόπουλος): Καταχανάκης, Μαραγκουδάκης, Ζαχαρίου, Παπαδόπουλος (67′ Γερακάρης), Ρέτσος, Κωνσταντόπουλος, (82′ Φιαμέγκος), Ελευθεριάδης Κ., Ταχιράς, Κάφαλης, Μπίνας, Μπαρδαβίλιας (46′ Ζαμπαράς).

Σάντα (Βαγγέλης Ιντζέκαρος): Γιαννόπουλος, Τζίτζης, Αλευρής Α., Βελέντζας, Σταματέας, Τσώνης, Μυλωνάς (50′ Ξηντάρας), Καφετζής (37′ λ.τρ. Τσοπανάκος), Νταουτάι, Καρβούνης (88′ Μπότης), Κράσι.