Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Α.

Συνεχίζει με Πέτρο Αντωνίου η Ελευθερούπολη

Published

on

Με τον Πέτρο Αντωνίου στο τιμόνι θα προχωρήσει και τη νέα χρονιά η Ελευθερούπολη, όπως ανακοίνωσε η διοίκηση της ομάδας.

Το δελτίο τύπου…

Ο Πέτρος Αντωνίου συνεχίζει στο “τιμόνι” της Ανδρικής ομάδας της Α.Ε Ελευθερούπολης για τρίτη συνεχόμενη χρονιά.

Η Α.Ε Ελευθερούπολης ανακοινώνει για το Ανδρικό της τμήμα, μετά και από μια πετυχημένη και ανταγωνιστική χρόνια, αποδίδοντας όμορφο και ποιοτικό ποδόσφαιρο, την ανανέωση της συνεργασίας με τον προπονητή Πέτρο Αντωνίου για τρίτη συνεχόμενη χρονιά.
Η συνέχιση της συνεργασίας με τον Πέτρο Αντωνίου – Καθηγητή Φυσικής Αγωγής, διπλωματούχου προπονητή UEFA A’ – είναι συνώνυμο της σταθερότητας και της διαρκούς βελτίωσης του συλλόγου μας.
Ο Πέτρος Αντωνίου όλα αυτά τα χρόνια στο σύλλογο μας – πέντε στην Κ-18 και δύο στην Ανδρική ομάδα – υλοποιεί με επιτυχία το πλάνο της διοίκησης για δημιουργικό και ελκυστικό ποδόσφαιρο , δίνοντας στο σύλλογο μας αγωνιστική ταυτότητα και εντάσσοντας ταυτόχρονα πολλούς αθλητές από την Ακαδημία στο ρόστερ της Ανδρικής ομάδας, που είναι και η κύρια επιδίωξη του συλλόγου μας.
Ο προγραμματισμός της ομάδας ξεκινά , και ο Πέτρος Αντωνίου μαζί με τον Άρη Γκάνια σχεδιάζουν την επόμενη χρονιά.
Πρέπει να σημειωθεί ότι ο Πέτρος Αντωνίου ,θα εξακολουθήσει να έχει υπό την επίβλεψη του το Κ-18 για να γνωρίζει άριστα από κοντά πρόσωπα και πράγματα.
Μία πετυχημένη “συνταγή” ώστε να είναι άμεσα ο συνδετικός κρίκος με την Ακαδημία.
Ευχόμαστε στον Πέτρο Αντωνίου καλή επιτυχία και καθημερινή δουλειά , σε αυτή την νέα ποδοσφαιρική χρονιά.