Connect with us

3ος Όμιλος

Συνεχίζει με Παπαδόπουλο στον πάγκο ο Κανάρης

Published

on

Ο Μανώλης Παπαδόπουλος θα αποτελέσει τον προπονητή με τον οποίο θα πορευτεί ο Κανάρης Νενητών και την επόμενη σεζόν στο τοπικό πρωτάθλημα. Ο έμπειρος προπονητής ανανέωσε τη συνεργασία του με τους Χιώτες με την ανακοίνωση να αναφέρει το εξής:

Ο Α.Π.Ο. Κανάρης Νενήτων βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να σας  ανακοινώσει, την ανανεώση της συνεργασίας και για τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά με τον προπονητή της ομάδας μας κ. Μανόλη Παπαδόπουλο. Η ταύτιση απόψεων και φιλοσοφίας συνέτελεσαν στην ανανεώση της συνεργασίας.

Επίσης σας ενημερώνουμε οτι έχει ήδη ξεκίνησει ο σχεδιασμός για τη νέα χρονιά με πρώτο μέλημα την ανανεώση της συνεργασίας με ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν την περσινή σεζόν στο σύλλογο, καθώς και με όσους έχουν παραχωρηθεί δανεικοί σε διάφορες ομάδες της Χίου.

Παράλληλα η διοίκηση του συλλόγου ανακοίνωσε την ανανέωσε της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Νίκο Κωστάλα. Αναλυτικά, η ανακοίνωση: Ο Α.Π.Ο. Κανάρης Νενήτων ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας για 4η σερί σεζόν με τον ποδοσφαιριστή Νικόλαο Κωστάλα . Του ευχόμαστε υγεία και καλή επιτυχία στους στόχους της ομάδας.