Connect with us

Ε.Π.Σ.Α

Συνεχίζει να εκπλήσσει ο Προμηθέας, προκρίθηκε στα πέναλτι απέναντι στην Αθηναϊδα

Published

on

Παρότι συμμετέχει στον 2ο όμιλο της Γ’ ΕΠΣΑ, ο Προμηθέας δείχνει ότι στο Κύπελλο ΕΠΣΑ τα πηγαίνει εξαιρετικά αφού ήταν η σειρά να αποκλείσει ακόμη μια ομάδα μεγαλύτερης κατηγορίας. Συγκεκριμένα, το συγκρότημα του κ. Καλαντζή πέταξε εκτός διοργάνωσης την Αθηναϊδα επικρατώντας στην διαδικασία των πέναλτι με 8-7.

Η “Κυρία της Κυψέλης” παρότι προηγήθηκε δυο φορές στο 26′ με το αυτογκολ του Τσάκαλου και στο 49′ του Πυλαρινού, είδε τους γηπεδούχους να απαντούν ισάριθμες φορές ,αρχικά με τον Τσάκαλο στο 45′, ενώ ο ίδιος παίκτης στο 58′ έκανε το 2-2.

Το ματς οδηγήθηκε στην παράταση όπου το 2-2 δεν άλλαξε με αποτέλεσμα στην ψυχοφθόρο διαδικασία οι γηπεδούχοι να χαμογελάσουν.

ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ (Λευτέρης Καλαντζής): Καλλίδης, Κόκου (85′ Σαχίνης), Παπάζογλου, Χονδρογιάννης, Κοκόση (77′ Μπάμπαλης), Ζαγούρας, Ζάρκα, Δημόπουλος, Τσάκαλος, Κολάι, Παναγιωτούλιας (68′ Κωστάκης)

ΑΘΗΝΑΪΔΑ (Πάσχος Αυγέρης): Λογοθέτης, Σερδάρης (46′ Πάσχος), Κατσιώρης, Χρονόπουλος, Κατσούδας, Κώτσης (46′ Κανδαλέπας), Ντιντίφας, Τσούτσουρας, Δουληγέρης (36′ λ. τρ. Πυλαρινός), Βαγγελής, Τζωρτζάτος (106′ Κορφιάτης).