Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Συνεχίζει ο Παπαϊωάννου

Published

on

Μετά την πρόθεση του προέδρου της ομάδας μας, κ. Σωτήρη Παπαϊωάννου, να παραιτηθεί, που εκφράστηκε από κοινωνικά μέσα στο διαδίκτυο, το Διοικητικό Συμβούλιο της ομάδας μας συνεδρίασε την Δευτέρα 13 Μαΐου 2019.

Κατά την συνεδρίαση διαπιστώθηκε ένα ενωτικό κλίμα με τα συμπεράσματα της να συνοψίζονται στην εξής ανακοίνωση:

«Μετά την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος και την πρόθεση του προέδρου της ομάδας μας να παραιτηθεί από την θέση του, το Δ.Σ. της ομάδας μας συνήλθε και ομόφωνα ΔΕΝ έκανε αποδεκτή την παραίτηση του, κρίνοντας ως απόλυτα πετυχημένο το έργο και το αποτέλεσμα του. Η ομάδα μας έχει ανάγκη από πιστούς «στρατιώτες» και ο Σωτήρης Παπαϊωάννου είναι ένας τέτοιος, που την αγαπά και την υπηρετεί.

Αντίθετα υπάρχει μεγαλύτερη ανάγκη για μια συστράτευση όλων των φίλων της ομάδας μας για μπορέσουμε να κάνουμε τον Α.Ο. Χαϊδαρίου, αυτό που αρμόζει στην ιστορία του και στους πολυάριθμους φίλους της. Σε αυτή την προσπάθεια δεν μπορούμε να αποκλείσουμε κανέναν και καλούμε να σταθούν στο πλάι της τωρινής διοίκησης για να μπορέσουμε να επιστρέψουμε τον ΑΟΧ εκεί που ανήκει. Την επόμενη Δευτέρα 20/5 στις 20:30 θα γίνει συνάντηση με όλα τα επιφανή μέλη της μεγάλης οικογένειας του ΑΟΧ και είμαστε σίγουροι ότι αυτή είναι η μέρα είναι η αφετηρία ενός μεγάλου και μακρόπνοου σχεδίου για την ομάδα μας!

XAΪΔΑΡΙ ΕΙΣΑΙ… ΑΡΧΙΖΟΥΜΕ!»

Η Δήλωση του κ. Παπαϊωάννου 

«Μετά από την δημοσιοποίηση της πρόθεσης μου να παραιτηθώ από την προεδρία της ομάδας μας, δέχτηκα μηνύματα από πολλούς φίλους της ομάδας μας, που μου ζητούσαν να ανακαλέσω την απόφαση μου. Νοιώθω την ανάγκη να σας ευχαριστήσω όλους για την αγάπη και την εμπιστοσύνη προς το πρόσωπο μου. Μετά την σημερινή συνεδρίαση του Δ.Σ. αποφασίστηκε την Δευτέρα 20/5 στις 20:30 να γίνει συνάντηση με όλα τα επιφανή μέλη της μεγάλης οικογένειας του ΑΟΧ και είμαι πλέον πεπεισμένος ότι η ομάδα μπορεί να μπει σε μια νέα τροχιά ακόμα πιο δυναμική με εμένα πρόεδρο. Σε αυτή την προσπάθεια θα είμαι παρών, ΜΑΖΙ με την έμπρακτη βοήθεια όλων των φίλων της ομάδας μας!»