Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Συνεχίζει ο Τσιμπάκης στον Πανερυθραϊκό

Published

on

Γι’ακόμη μία χρονιά θα συνεχίσει στον πάγκο των «κόκκινων» ο Αντώνης Τσιμπάκης. Άλλωστε δεν θα μπορούσε να γίνει διαφορετικά όταν η διοίκηση του Πανερυθραϊκού και ο έμπειρος τεχνικός είναι ικανοποιημένες από την μεταξύ τους συνεργασία. Σειρά πλέον παίρνει η συζήτηση με τους παίκτες που στελεχώνουν το ρόστερ με σκοπό να διατηρηθεί ο βασικός κορμός της περασμένης αγωνιστικής περιόδου.

Τσιμπάκης: Πλάνο τριετίας

Για πλάνο τριετίας που υπάρχει στον Πανερυθραϊκό αναφέρθηκε σε δηλώσεις του ο Αντώνης Τσιμπάκης. Επίσης ο έμπειρος τεχνικός δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τον συνεργάτη του Γιάννη Δημητρίου, ενώ τέλος κάλεσε τον κόσμο της Ερυθραίας να στηρίξει την προσπάθεια που γίνεται στην ομάδα. Αναλυτικά: «Υπήρξε ταύτιση απόψεων με τη διοίκηση και κυρίως με τον πρόεδρο της ομάδας κ. Αχαρονιάν γι’ αυτό που θέλουμε να εφαρμόσουμε στην ομάδα (πλάνο 3ετιας). Θέλουμε η πολλή δουλειά και η μεγάλη προσπάθεια ν’ αποτελέσουν τα στοιχεία που θα μας χαρακτηρίζουν σαν ομάδα. Θέλησή μας είναι να στηριχτούμε σε παίκτες από τις ακαδημίες μας και όσοι έρθουν στην ομάδα να είναι ποδοσφαιριστές που θα έχουν κίνητρο και φιλοδοξίες για να πετύχουν και να κερδίσουν πράγματα μέσα από τον Πανερυθραϊκό. Στην ακαδημία τα τελευταία τρία χρόνια γίνεται μια πάρα πολύ συστηματική και συγκεκριμένη δουλειά σε συνεργασία με τον συνεργάτη μου και διευθυντή των ακαδημιών Γιάννη Δημητρίου και αυτός είναι ο στόχος της πρώτης ομάδας, να υπάρχει συνέχεια στη δουλειά που γίνεται εκεί. Θα ζητούσα από το κόσμο της Ερυθραίας να έχουν πίστη στην ομάδα, να στηρίξουν το πρόεδρο Τόνυ Αχαρονιάν, τα νέα παιδιά, την προσπάθεια που γίνεται, γιατί αυτά τα παιδιά είναι στην ουσία ο Πανερυθραϊκός. Να είναι επίσης σίγουροι ότι εμείς από την πλευρά μας θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να δημιουργήσουμε μια ομάδα αντάξια σε αυτό που θέλει ο κόσμος της. Το σημαντικότερο όμως κατά τη γνώμη μου είναι ότι θα δουν μια ομάδα που θα μάχεται από το πρώτο μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο για να κερδίσει το παιχνίδι με σωστό τρόπο».

Έμειναν και οι Αντωνιάδης, Μολφέσης!

 

Τη διατήρηση του βασικού κορμού της περσινής ομάδας επιθυμούν οι ιθύνοντες του Πανερυθραϊκού και καθημερινά αυτό φροντίζουν να υπηρετούν! Μετά τους Σπύρο Χατζή και Κώστα Γκριτζά, ήταν η σειρά του επιθετικού Νίκου Αντωνιάδη και του τερματοφύλακα Μάνου Μολφέση να ανανέωσουν τη συνεργασία τους με τη διοίκηση του συλλόγου των βορείων προαστίων, της οποίας ηγείται ο Τόνυ Αχαρονιάν. Ήδη, ο Αντώνης Τσιμπάκης γνωρίζει ότι θα έχει αξιόλογα… όπλα στη διάθεσή του ενόψει της νέας σεζόν, για την οποία οι στόχοι είναι εκ νέου υψηλοί.

 

*Τραπέζι στην ομάδα Παίδων του Πανερυθραϊκού παρέθεσε ο πρόεδρος Τόνυ Αχαρονιάν. Έτσι με αυτό τον τρόπο ο έμπειρος παράγοντας τίμησε το συγκρότημα το οποίο και κατέκτησε το πρωτάθλημα ΕΠΣΑ. Σε αυτό το σημείο αξίζει να σημειωθεί πως προπονητής της ομάδας είναι ο Σπύρος Τσίπρας.

Κωνσταντίνος Ράπτης (kraptis1449@hotmail.com)

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply