Connect with us

5ος Όμιλος

Συνεχίζει στην Επισκοπή ο Καλογεράκης

Published

on

Ένας ποδοσφαιριστής που έχει όλα τα φόντα για να κολυμπήσει στα βαθιά, ο Νίκος Καλογεράκης ανανέωσε τη συνεργασία του με την ομάδα της Επισκοπής. Η ανακοίνωση:

«Ο ΑΟ Επισκοπής ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή, Νίκο Καλογεράκη. Ο Νικόλας είναι γεννημένος το 2000, έχει ύψος 1.90μ. και αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός. Στην Επισκοπή είχε την ευκαιρία να πάρει το βάπτισμα του πυρός στις εθνικές κατηγορίες κατά την περασμένη αγωνιστική περίοδο (2018-19) και με τον ίδιο ζήλο θα επιδιώξει να πάρει συμμετοχές και στη φετινή (2019-20).
Με την ομάδα μας άλλωστε, ο Νίκος Καλογεράκης είχε συμμετοχές τόσο στο πρωτάθλημα όσο και στο κύπελλο ΕΠΣΡ όπου και το κατέκτησε (2019). Επίσης, ο νεαρός στόπερ έχει προλάβει να πανηγυρίσει κι ένα Σούπερ Καπ (2018)».

Ν. Καλογεράκης: «Χαρούμενος για να δώσω τα πάντα»

Λίγο μετά την ανανέωση της συνεργασίας, ο Νίκος Καλογεράκης τόνισε: «Πέρυσι πήρα μια πρώτη γεύση από την Γ’ Εθνική με την ομάδα. Φέτος είναι ευκαιρία να δω και να ζήσω πολλά παραπάνω πράγματα. Πόσο μάλλον τώρα που η ομάδα έχει έναν προπονητή σαν τον κ. Βέλιτς και έχει προετοιμαστεί να πρωταγωνιστήσει.

Είμαι πλέον σ’ ένα γνώριμο περιβάλλον και ξέρω πως είναι η κατάσταση στην ομάδα αλλά και τί απαιτήσεις έχει η Γ’ Εθνική ως κατηγορία.

Είμαι χαρούμενος και έτοιμος να δώσω τα πάντα για να πετύχουμε».