Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Α.

Συνεχίζει στον ΑΟ Ιλίου ο Σίμος Καββαδίας

Published

on

Σε μια κίνηση που δείχνει ξεκάθαρα την πρόθεση της διοίκησης να δημιουργήσει μια ομάδα που θα μπορέσει να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις του νέου πρωταθλήματος και να επιστρέψει σε πρωταγωνιστικό ρόλο, ο ΑΟ Ιλίου ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας με τον Σίμο Καββαδία.

Ο ικανότατος γκολκίπερ, που ήρθε στην ομάδα του Ιλίου τη σεζόν που πέρασε, παρά την κακή εικόνα της ομάδας έκανε εξαιρετικές εμφανίσεις και έδειξε τις τεράστιες δυνατότητες του. Συναντήθηκε με την διοίκηση και τον νέο προπονητή της ομάδας Ανδρέα Νάστο, και οι δύο πλευρές δεν χρειάστηκαν παρά λίγα λεπτά για να συμφωνήσουν στην ανανέωση της συνεργασίας τους.

Ο Σίμος Καββαδίας μίλησε στην ιστοσελίδα μας και ας δούμε τι μας είπε…

<< Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος που θα συνεχίσω στον ΑΟ Ιλίου. Από την πρώτη στιγμή που ήρθα πέρυσι στην ομάδα οι άνθρωποι της με αγκάλιασαν και μου έδειξαν την εμπιστοσύνη τους.

Οι άνθρωποι της διοίκησης είναι άνθρωποι με ήθος και ποιότητα, και αγαπάνε πολύ τον σύλλογο. Εγώ από την πλευρά μου θα δώσω τον καλύτερο εαυτό μου για να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τον στόχο της ανόδου και της επιστροφής στην Α’ κατηγορία.

Δεν χρειάζονται πολλά λόγια, τα υπόλοιπα στο γήπεδο… εύχομαι υγεία σε όλο τον κόσμο..>>

Οι συζητήσεις με τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές του ρόστερ συνεχίζονται, και σύντομα αναμένονται νέες ανακοινώσεις. Μετά την ολοκλήρωση των συζητήσεων, θα γίνουν στοχευμένες κινήσεις σε θέσεις που θα κριθεί απαραίτητο έτσι ώστε ο ΑΟ Ιλίου να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις του νέου πρωταθλήματος.