Connect with us

stoplekto

Συνεχίζει στον Πειραϊκό ο σκόρερ Παφίλης

Published

on

Θα συνεχίσει να αγωνίζεται για μια ακόμα χρονιά ο Αποστόλης Παφίλης στον Πειραϊκό . Οι υπεύθυνοι του συλλόγου συμφώνησαν σε όλα με τον ικανότατο επιθετικό , αφού τον θεωρούν ένα από τα μεγάλα ονόματα που θα στηριχθεί η ομάδα για την άνοδο .

Χαρακτηριστική είναι η ανακοίνωση του ιστορικού συλλόγου :

«Ό ΑΟΝΦ Πειραϊκός είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την παραμονή του ποδοσφαιριστή Αποστόλη Παφιλη . Ο 27χρονος στραικερ που είχε διάφορες προτάσεις, επέλεξε να μείνει στις τάξεις του Πειραϊκού. Ο Σπετσιώτης άσος θα διανύσει τον 5ο του χρόνο στην ομάδα μας όπου σε 58 παιχνίδια έχει σημειώσει 35 τέρματα και θεωρείται  αναμφισβήτητα ένα από τα βαρόμετρο στην προσπάθεια της ομάδας να επιστρέψει στην Α κατηγορία. Το Διοικητικό Συμβούλιο του εύχεται να είναι υγιείς και να πανηγυρίσει πολλά γκολ ακόμα με την ομάδα μας .

Από την πλευρά ο Αποστόλης Παφίλης δήλωσε :« Είμαι χαρούμενος που θα συνεχίσω να ανήκω στην οικογένεια του Πειραϊκού. Βρίσκομαι σε μια ομάδα όπου αποτελείται  από υγιείς ανθρώπους οι οποίοι  προσπαθούν όσο τους επιτρέπετε , να δουλεύουν επαγγελματικά σε ένα ερασιτεχνικό σωματείο . Τα τελευταία χρόνια έχουν γίνει σημαντικές αλλαγές και το πρωτάθλημα του Πειραιά έχει αρχίσει να έχει την αίγλη που του αξίζει. Είμαι πεπεισμένος πως με όλους τους συμπαίκτες μου θα πανηγυρίσουμε την άνοδο στο τέλος της χρόνιας, όμως για να φτάσουμε έως εκεί χρειάζεται δουλειά και συγκέντρωση στον στόχο μας.»