Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Συνεχίζει την ανοδική του πορεία ο Πανερυθραϊκός

Published

on

Τέταρτη σερί νίκη για τον Πανερυθραϊκό ο οποίος πέρασε δύσκολα με 2-0 από το Περιστέρι κόντρα στον τοπικό Ήφαιστο. Το παιχνίδι ήταν αρκετά καλό με πολλές φάσεις και τους γηπεδούχους να έχουν σημαντικά παράπονα από τη διαιτησία του κύριου Παπαγεωργίου. Το σκορ άνοιξε στο 15′ ο Αντωνιάδης με κεφαλιά έπειτα από φάουλ του Οικονομάκου και στο 31′ ο Γεωργακόπουλος διπλασίασε τα τέρματα των φιλοξενούμενων με ακριβώς πανομοιότυπο τρόπο. Στο 40′ ο Σουμελίδης έστειλε την μπάλα με σουτ στο δοκάρι και το ημίχρονο έκλεισε το 2-0. Στο δεύτερο μέρος ο Ήφαιστος προσπάθησε να σημειώσει κάποιο τέρμα, έχασε πολλές ευκαιρίες ενώ του ακυρώθηκε και ένα γκολ. Επίσης στο 60′, ο Παπαθανασίου έχασε μεγάλη ευκαιρία για το 3-0, με την μπάλα να γλύφει το οριζόντιο δοκάρι. Πάντως, η στιγμή της αναμέτρησης άνηκε στον ρέφερι Παπαγεωργίου, ο οποίος αρχικά καταλόγισε πέναλτι υπέρ των γηπεδούχων αλλά άλλαξε την απόφαση του γιατί ο πρώτος βοηθός Σαμοϊλης είχε σηκώσει πρώτα τη σημαία για οφσάιντ.

Ήφαιστος (Θ.Τρανός): Κέμπας, Γιαννούλας (60′ Καλαϊτζής), Σφίχτης, Μέξης, Ζαφειράτος, Ζήκος (80′ Σέμπρος), Μπότης, Τζαβάρας, Κεμάβορ, Κυριαζής (88′ Παπαγεωργίου), Παπαγιάννι.

Πανερυθραϊκός (Α.Τσιμπάκης): Μολφέσης, Σουμελίδης, Οικονομάκος (46′ Γκρίτζας), Γεωργακόπουλος, Γκόλιας, Χατζής, Αντιόλ, Αδρακτάς, Μπρίλης (70′ Γλυνός), Αντωνιάδης (85′ Γιαννόπουλος Δ.), Παπαθανασίου.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply