Connect with us

Γ Εθνική

Συνεχίζει τις υψηλές πτήσεις ο Αρης Πετρούπολης, 1-0 τον Περαμαϊκό

Published

on

Την τρίτη συνεχόμενη νίκη του στον 4ο όμιλο της Γ’ Εθνικής πανηγύρισε ο Άρης Πετρούπολης, ο οποίος επικράτησε 1-0 του Περαμαϊκού στο γήπεδο Αλκυών για τη 13η αγωνιστική.
Η ομάδα του Κώστα Βελιτζέλου εδραιώνεται στην 3η θέση, πίσω από Πανιώνιο και Εθνικό, ενώ εκείνη του Βασίλη Σπάθα γνώρισε την πρώτη ήττα έπειτα από δύο “τρίποντα”.

Ο Τσίτσαρης έχασε την πρώτη ευκαιρία με σουτ που πέρασε άουτ στο 2′, ενώ άστοχο ήταν και το σουτ του Μαγκάκη στο 5′.

Ο Στ. Κρητικός απείλησε στο 43′ με κεφαλιά και ο Τσιλιγκίρης τέσταρε τον Θεολόγη στο 44′ με σουτ.

Ο Βλαχομήτρος σπατάλησε την επόμενη καλή ευκαιρία του Άρη Πετρούπολης στο 48′, ένα λεπτό πριν από την άστοχη κεφαλιά του Γκότοβου.

Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να ασκούν πίεση, είχαν δοκάρι στο 63′ με κεφαλιά του Τσίτσαρη και στο 65′ ο Στ. Κρητικός βρήκε δίχτυα με κεφαλιά, έπειτα από σέντρα του Γκότοβου.

Η τελευταία φάση του αγώνα καταγράφηκε στο 85′, όταν το σουτ του Μαγκάκη κατέληξε στην αγκαλιά του Θεολόγη.

ΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ: Σικαλιάς, Μαγκάκης, Κορώνης (89′ Θεοδωρακόπουλος), Κρητικός Γ., Γκότοβος, Θεοχαρης (77′ Ρέτσος Χρ.), Τσιλιγκίρης (89′ Φαρμάκης), Σκεντεράι (59′ Πίσπας), Βλαχομήτρος (77′ Καρδάμης), Κρητικός Στ., Τσίτσαρης.

ΠΕΡΑΜΑΪΚΟΣ: Θεολόγης, Κοντογιαννάτος, Λάππας, Γκίνο, Μεσσήνης (76′ Κόκκας), Μαρίνης, Μαχμουτάι (67′ Αμαραντίδης), Ποσίνκοβιτς, Καραγιαννίδης, Κοντάκος, Βέσι

ΠΗΓΗ: Liganews