Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Συνεχίζει τις υψηλές πτήσεις το Παλαιό Φάληρο, 3-0 τον Αθηναϊκό

Published

on

Την ανοδική πορεία που διαγράφει τον τελευταίο μήνα πιστοποίησε απέναντι σε μια από τις καλύτερες ομάδες του 1ου ομίλου το Παλαιό Φάληρο.

Η ομάδα των νοτίων προαστίων επικράτησε με 3-0 του Αθηναϊκού, επιβεβαιώνοντας ότι η δουλειά που έχει γίνει το καλοκαίρι από το Γιάννη Γαζή δεν είναι τυχαία.

Η διοίκηση Παναγιώτη Σταυριανάκου δείχνοντας ότι κινήθηκε προσεγμένα και απολυτά εύστοχα στη μεταγραφική περίοδο τρίβει τα χέρια της από ικανοποίηση αφού βλέπει ότι η ομάδα έχει κερδίσει το χειροκρότημα από την εικόνα που δείχνει απ’ όλη την ποδοσφαιρική Αθήνα.

Από την αλλη ο Αθηναϊκός φωνάζει για τη φάση του 64′ όταν και έγινε το 2-0 από απευθείας εκτέλεση κόρνερ του Μαρούση θεωρώντας ότι η μπάλα δεν πέρασε τη γραμμή.

Στο 5′ ο Τρυφωνίδης με πλασέ έκανε το 1-0, με τους φιλοξενούμενους να μένουν με παίκτη λιγότερο στο γήπεδο λόγω αποβολής του Κυριακάκη με δεύτερη κίτρινη για διαμαρτυρία.

Στο 78′ οι “λόρδοι” έμειναν με εννέα παίκτες λόγω αποβολής του Λημνιού, με τον Κωνσταντινίδη στις καθυστερήσεις μετά από ατομική ενέργεια και σουτ να κάνει το 3-0.

ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ (Γιάννης Γαζής) Τικταπανίδης, Γιαννακούρος (46′ Γεωργιόπουλος), Κακλαμάνος, Μπούσι, Μαρούσης, Παπαευθυμίου, Κωτσοβός (46′ Μπέλερης), Φωτιάδης, Τρυφωνίδης (79′ Βερούσι), Μακρυγιάννης (73′ Διγενής), Κωνσταντινίδης.

ΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Χρηστος Κιούρκος) Γιαννούτσος, Βασιλείου (55 Χαζίσας), Ζάχος (52′ λ.τρ. Πετριτάι), Φυσαράκης, Μοροσάνου (11′ λ.τρ. Τσώνης), Χαλβαντζής, Λημνιός, Βελλής (84′ Αθανασιάδης), Τσοχαντάρης, Κυριακάκης, Σταμίρης.