Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Συνεχίζεται η δουλειά στην Ηλιούπολη

Published

on

Συνεχίζεται με εντατικούς ρυθμούς η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του Γ.Σ. Ηλιούπολης, υπό τις οδηγίες του Βαγγέλη Γαλάνη. Οι «κυανέρυθροι» κέρδισαν με 3-0 τον Θρίαμβο Αθηνών/Δάφνης στο φιλικό που έγινε την Κυριακή στο γήπεδο του Υμηττού, δείχνοντας πως βελτιώνονται συνεχώς, αν και έχουν μόνο δύο εβδομάδες προετοιμασίας.
Χαρακτηριστικό στοιχείο της φετινής ομάδας είναι το οικογενειακό κλίμα που επικρατεί, γεγονός που ενισχύει ακόμα περισσότερο την πίστη όλων των φιλάθλων του «Ήλιου» ότι φέτος θα παρουσιάσει ένα δυνατό και ιδιαίτερα ανταγωνιστικό σύνολο στο πρωτάθλημα.

Στήριξη από τους χορηγούς

Ιδιαίτερη είναι η συμβολή των χορηγών που στηρίζουν την προσπάθεια του Γ.Σ.Η. στην δημιουργία αυτού του κλίματος και αυτό φαίνεται στην πράξη, όπως έγινε το πρωί, πριν από το φιλικό παιχνίδι με τον Θρίαμβο, όταν παίκτες και τεχνική ηγεσία επισκέφθηκαν το #garageathens στην πόλη μας όπου χαλάρωσαν για λίγο, πίνοντας το καφεδάκι τους μαζί με αρκετούς φίλους της ομάδας. Οι επισκέψεις των μελών της ομάδας θα συνεχιστούν σε όλους τους χορηγούς που έχουν συμβάλλει τα μέγιστα για να μπορέσει και πάλι η Ηλιούπολη να δημιουργήσει μια ομάδα που θα παίζει καλό ποδόσφαιρο και θα φέρνει επιτυχίες.

Το πρώτο φιλικό εντός Ηλιούπολης το Σάββατο

Μετά τις δύο φιλικές εκτός έδρας αναμετρήσεις με Παλληνιακό και Θρίαμβο οι παίκτες του Βαγγέλη Γαλάνη θα παίξουν για πρώτη φορά στην έδρα τους, στο Δημοτικό Γήπεδο Ηλιούπολης, το Σάββατο το απόγευμα (18:00) με αντίπαλο τον δυνατό ΠΑΟ Ρουφ.
Σε αυτό το παιχνίδι ο Βαγγέλης Γαλάνης θα έχει την ευκαιρία να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα για την κατάσταση της ομάδας και για τον κάθε ποδοσφαιριστή ξεχωριστά, μετά την συμπλήρωση τριών εβδομάδων προετοιμασίας.
Τέλος, θα πρέπει να σημειώσουμε ότι οι φίλαθλοι που δεν έχουν δει μέχρι τώρα την ομάδα θα έχουν μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να παρακολουθήσουν το νέο «Ήλιο» αγωνιζόμενο στο «σπίτι» του.