Connect with us

stoplekto

Συνεχίζεται η καλή πορεία της ΑΕ Περάματος

Published

on

Ο Φλεβάρης ξεκίνησε ευνοϊκά εφέτος για την ομάδα της Α.Ε. ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ, αφού έχει σημειώσει ήδη δύο σημαντικές νίκες επί του Α.Ο. Κορυδαλλού  με σκορ 2 – 0 και επί της Α.Ε. Αίγινας  με 1 – 0.

Το θετικό για την ομάδα της «Ένωσης» είναι ότι, παρόλο το νεαρό της ηλικίας των περισσότερων ποδοσφαιριστών της, που αγωνίζονται εφέτος για πρώτη φορά στο δύσκολο πρωτάθλημα της Α΄ Πειραιώς, παρουσιάζονται στο γήπεδο με περίσσεια ενέργεια και διάθεση, ενώ το κλίμα είναι θετικό και ευχάριστο τόσο στους αγωνιστικούς χώρους, όσο και στα αποδυτήρια.

Για τον αγώνα με την Α.Ε.  Αίγινας στο γήπεδο Δραπετσώνας, ο έμπειρος αμυντικός της Α.Ε. Περάματος, Λευτέρης Βιδάλης, δήλωσε: «Πετύχαμε μια σημαντική νίκη επί ενός δύσκολου αντιπάλου. Η ομάδα μας είναι σε καλή κατάσταση. Καθαρίσαμε το ματς με ένα όμορφο γκολ, αν και προσπαθήσαμε να πετύχουμε και άλλα. Τώρα το μυαλό μας είναι στο επόμενο δύσκολο παιχνίδι με τον Φαληρικό. Μέχρι τώρα η ομάδα έχει ικανοποιητική πορεία, αλλά αυτό δεν λέει τίποτα. Μένουν ακόμη πολλά παιχνίδια, που θα τα παλέψουμε δίνοντας τον καλύτερο εαυτό μας προκειμένου να πετύχουμε τον στόχο μας».